پزشکیان: توسعه بدون توجه به منابع طبیعی فاجعه‌آفرین است وزیر انگلیسی: متعهد هستیم فلسطین را به رسمیت بشناسیم وب‌سایت اطلاعاتی سازمان سیا هک شد جواد لاریجانی: هیچ مذاکره بُرد ـ بُردی با آمریکا نداشته‌ایم روایت سردار شکارچی از توان نظامی ایران در جنگ ۱۲ روزه: رژیم صهیونیستی در روز نهم جنگ دست تسلیم را بالا گرفت سرکوب تظاهرات علیه نسل‌کشی غزه در حیفا؛ ۱۵ فلسطینی بازداشت شدند (۲ مرداد ۱۴۰۴) عراقچی: تصمیمات بزرگ نظام در مجموعه مدیریت عالی اتخاذ می‌شود + ویدئو اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۵۹ هزار و ۵۸۷ شهید (۲ مرداد ۱۴۰۴) احتمال تمدید ۶ ماهه مهلت فعال‌سازی مکانیسم ماشه برای ایران بیانیه مرجع عالیقدر؛ حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «مدظله العالی» پیرامون مسائل در حال وقوع غزه رایزنی وزیران خارجه ایران و بنگلادش درباره اوضاع غزه ایران: بیانیه سران ژاپن و اتحادیه اروپا گمراه کننده است حماس: آمریکا مسئول مستقیم ادامه نسل‌کشی در غزه است ویدیو | واکنش سردار وحیدی به حضور عامل نفوذی در خصوص لو رفتن جلسه سران قوا وزارت امور خارجه: رژیم اسرائیل هدفی جز نابودی کامل فلسطین ندارد ما کجا ایستاده‌ایم؟ شهادت ۱۱۵ نفر از گرسنگی در نوار غزه انفجار شدید در ادلب سوریه + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۴) وزیر صهیونیست در آستانه مذاکرات هسته‌ای ایران و اروپا به فرانسه سفر کرد ویدیو | موشک خرمشهر ۵ کابوس جدیدی برای پدافند اسرائیل زخمی شدن دست کم ۷ اسرائیلی در عملیات ضدصهیونیستی (۲ مرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون امنیت ملی: برخی می‌خواهند جنگ ۱۲ روزه ما را صرفاً به نبرد با رژیم صهیونیستی تقلیل دهند فرمانده قرارگاه اربعین فراجا: امنیت راهپیمایی اربعین با ۱۵ هزار نیرو تأمین می‌شود مجمع جهانی بیداری اسلامی: گرسنگی مردم غزه، جنایت علیه بشریت است یمن خواستار موضع یکپارچه دولت‌های اسلامی و عربی در مقابله با رژیم صهیونیستی شد اعتراض آیت‌الله نوری همدانی به جنایات اسرائیل در نامه‌ای به پاپ لئون چهاردهم
سرخط خبرها

رسانه انگلیسی: حملات هدفمند ایران، اقتصاد اسرائیل را به ورطه سقوط کشانده است

  • کد خبر: ۳۴۲۹۰۶
  • ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶
رسانه انگلیسی: حملات هدفمند ایران، اقتصاد اسرائیل را به ورطه سقوط کشانده است
رسانه انگلیسی با اشاره به عملیات ایران در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی، نوشت حملات هدفمند ایران، اقتصاد اسرائیل را به ورطه سقوط کشانده و آمریکا از این موضوع برای تثبیت مجدد سلطه خود سوءاستفاده می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رژیم صهیونیستی با مشارکت آمریکا در سحرگاه ۲۳ خرداد حملات متجاوزانه به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران را آغاز کرد و تاسیسات اتمی، مراکز نظامی، محله‌های مسکونی و مراکز درمانی را هدف قرار داد و طی این حملات شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

ایران طی عملیات «وعده صادق ۳» با حملات موشکی به اراضی اشغالی به این تجاوزگری پاسخ داد و درگیری‌ها میان طرفین با آتش‌بس از ساعت ۷:۳۰ سوم تیرماه متوقف شد.

پایگاه خبری «میدل‌ایست‌آی» در گزارشی در این رابطه می‌نویسد: «حملات اخیر ایران علیه اسرائیل، صحنه درگیری را از جنگ صرفا فیزیکی به سمت تهاجم استراتژیک علیه زیرساخت‌های اقتصادی و مالی که زیربنای قدرت اسرائیل هستند، تغییر داده است.»

این رسانه مستقر در لندن که عمدتا وقایع غرب آسیا را پوشش می‌دهد، با اشاره به عملکرد نظامی ایران در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد: «آنچه که به عنوان یک حمله تلافی‌جویانه آغاز شد، به یک تهاجم چندبعدی تبدیل شده که نه تنها هزینه‌های فوری را تحمیل، بلکه پایه‌های مالی و لجستیکی اقتصاد جنگی اسرائیل را نیز بی‌ثبات می‌کند. علاوه بر این، اسرائیل که پیش از این نیز با افزایش هزینه‌های دوران جنگ دست و پنجه نرم می‌کرد، اکنون باید با کمبود سوخت و هزینه‌های فزاینده در زنجیره‌های لجستیک و تولید خود دست و پنجه نرم کند.»

میدل‌ایست‌آی با تمرکز بر ضربات اقتصادی که رژیم صهیونیستی متحمل شده، می‌نویسد: «استراتژی ایران تاکنون مهم‌ترین نتیجه خود را به دنبال داشته است؛ نه تنها نابودی دارایی‌های نظامی اسرائیل، بلکه بی‌ثبات کردن دستگاه تامین مالی جنگ آن. این حملات باعث فروپاشی گسترده‌تر کریدور‌های کشتیرانی، بازار‌های اوراق قرضه، روحیه سرمایه‌گذاران و اعتماد عمومی شده است. اسرائیل فقط در جبهه نظامی مبارزه نمی‌کند، بلکه اکنون برای بقای اقتصادی می‌جنگد.»

این پایگاه خبری با اشاره به حملات آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران و رویکرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در برابر آن استدلال می‌کند: «در چنین شرایطی، ایالات متحده تحت رهبری ترامپ، از فرصت استفاده کرده تا خود را نه صرفا به عنوان یک داور، بلکه به عنوان معمار نظم منطقه‌ای پس از جنگ، تغییر موقعیت دهد.»

میدل ایست آی می‌افزاید: «اقدامات اخیر ترامپ نه نشان دهنده سخاوت استراتژیک، بلکه یک قمار فرصت‌طلبانه است که با بهره‌گیری از دستاورد‌های استراتژیک ایران و فرسودگی مالی اسرائیل، نفوذ آمریکا را در سراسر خاورمیانه با تغییر شکل زیرساخت‌ها، وابستگی‌های اقتصادی و صف‌بندی‌های سیاسی، دوباره تثبیت می‌کند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->