راز طول عمر بیشتر کشف شد آیا مو‌های سفید دوباره سیاه می‌شوند؟ چگونه دوره سرماخوردگی را کوتاه کنیم؟ هشدار درباره قرص‌ها و دمنوش‌های لاغری واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران از امروز (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) | معوقات حقوق هم در حال واریز است وقتی چهارستون بدن فرو می‌ریزد | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با شیوع پوکی استخوان باند سرقت پراید در مشهد متلاشی شد فریب دختر جوان توسط انرژی درمانگر شیطان‌صفت چرا کودکان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند؟ جان باختن یک نفر در سانحه واژگونی پراید در محور نیشابور–سبزوار تیراندازی در یک خوابگاه دانشجویی آمریکایی با چند زخمی پلمب یک دفتر املاک و یک کافی شاپ در مشهد تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران
سرخط خبرها

بعد از بهبود از کرونا تا چند روز ناقل این بیماری خواهیم بود؟

  • کد خبر: ۱۹۵۶۹
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹
بعد از بهبود از کرونا تا چند روز ناقل این بیماری خواهیم بود؟
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ویروس کووید-۱۹ دستکم دو هفته پس از رفع علائم بیماری همچنان در بدن مبتلایان باقی می‌ماند و می‌تواند به دیگران منتقل شود.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه خبری «لایوساینس»، این مطالعه بر روی ۴ متخصص بهداشت و درمان بین ۳۰ تا ۳۶ ساله که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و سپس درمان شده بودند، انجام شد. محققان پس از انجام دو تست (در دو روز متوالی) بهبود این بیماران را تایید کرده و از آن‌ها خواستند تا به مدت پنج روز خود را در خانه قرنطینه کنند. پس از این دوره پنج روزه، تا روز سیزدهم پس از بهبودی نمونه‌برداری سواب گلو از این افراد ادامه پیدا کرد. نتایج همه تست‌ها مثبت بوده و از وجود این ویروس حکایت داشت. به گفته محققان این یافته‌ها نشان می‌دهد که دستکم بخشی از بیماران بهبود یافته از کرونا ممکن است پس از رفع علائم،  همچنان ناقل این ویروس باشند.

با این حال این نوع رفتار در بین ویروس‌ها چیز جدیدی نیست و خوشبختانه آن طور که پژوهشگران می‌گویند، ویروس موجود در بدن بیماران بهبودیافته در این مرحله چندان مسری نیست.

به گفته کریس جانسون از اپیدمیولوژیست‌های دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه تمپل، این یافته‌های جدید می‌تواند خبر خوبی برای جهان باشد زیرا ویروس‌هایی که به باقی ماندن در سیستم بدن افراد تمایل دارند، معمولا ویروس‌هایی هستند که بدن در برابر آنها یک واکنش ایمنی قوی ایجاد می‌کند. به عبارت دیگر، اگر این ویروس در بدن بیماران بهبودیافته باقی بماند، ممکن است احتمال ابتلای مجدد آن ها را از بین ببرد.

این یافته‌ها در شرایطی منتشر می‌شود که خبرگزاری‌ها از ابتلای دوباره یک زن ژاپنی بهبودیافته از کرونا به این بیماری خبر می‌دهند. به گفته جانسون با توجه به نتایج جدیدی که در مورد باقی ماندن ویروس کووید-۱۹ در بدن بیماران بهبود یافته به دست آمده است، هنوز روشن نیست که در مورد این بیمار ژاپنی چه اتفاقی افتاده است. یک احتمال این است که وی نوع جدیدی از این ویروس را از شخص دیگری گرفته باشد و احتمال دیگر این است که سیستم ایمنی بدن وی این ویروس را به طور کامل از بین نبرده و با شروع تکثیر دوباره آن در ریه‌ها، علائم بیماری بار دیگر ظاهر شده‌ باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->