اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند
سرخط خبرها

اعطای «جایزه ملی فناوری و حکمرانی دکتر روستاآزاد»

  • کد خبر: ۱۹۶۱۱۵
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۴
اعطای «جایزه ملی فناوری و حکمرانی دکتر روستاآزاد»
اجرای نخستین جایزه ملی «حکمرانی و فناوری» (یادبود مرحوم دکتر روستاآزاد) با برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری این جایزه آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این نشست، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری، با اشاره به ایجاد یک جریان تازه در حوزه‌های حکمرانی و فناوری کشور به‌بهانه برگزاری جایزه مرحوم دکتر روستاآزاد، گفت: امید دارم همان‌گونه که مرحوم دکتر روستاآزاد یک فرد تحول‌آفرین، تأثیرگذار، حامی و همراه در جریان فناوری، نوآوری و حکمرانی کشور بودند این جایزه، که یکی از جلوه‌های بنیاد مرحوم روستاآزاد خواهد بود، بتواند در شناخت افراد تأثیرگذار و تحول‌آفرینی حوزه‌های حکمرانی و فناوری تأثیرگذار بوده و جریان‌های تازه و نوآورانه‌ای ایجاد کند.

اعطای «جایزه ملی فناوری و حکمرانی دکتر روستاآزاد»

روح‌الله دهقانی، با بیان اینکه جایزه مرحوم دکتر روستاآزاد آغازگر و بخشی از یک جریان بالنده و مستمر در حوزه شناسایی ظرفیت‌ها، حمایت و توسعه جریان‌های نوآور و تحول در این دو عرصه است، گفت: این رویداد باید در آینده به‌قدری بالنده شود که ذیل آن فعالیت‌های دیگری صورت بگیرد، از جمله آنکه در توسعه جریان‌های نوآورانه در عرصه علم، فناوری و حکمرانی نقشی کلیدی ایفا کند.

«جایزه ملی فناوری و حکمرانی دکتر روستاآزاد» با هدف بزرگداشت یاد و خاطره رئیس اسبق دانشگاه صنعتی شریف و رئیس فقید اندیشکده حکمرانی شریف، و ریل‌گذاری، جهت‌دهی و تشویق فعالیت‌های استادان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز سیاست‌پژوهی و اندیشکده‌های کشور به سمت انجام فعالیت‌های فناورانه نوآورانه و سیاست‌پژوهی و توسعه ارتباطات بین‌المللی برای بهبود کیفیت حکمرانی کشور اعطا خواهد شد.

این جایزه ملی، با معرفی آثار در سه حوزه طرح‌ها و نوآوری‌های فناورانه، سیاست‌پژوهانه و دیپلماسی نخبگانی که نقش مهمی در ارتقای کیفیت حکمرانی کشور داشته باشند به‌صورت سالیانه و در سالگرد درگذشت مرحوم دکتر روستاآزاد (مهرماه هر سال) و در قالب «کنفرانس حکمرانی و دانشگاه» اعطا می‌شود و به‌عنوان مرجعی برای بررسی فعالیت‌های علمی و فناورانه مؤثر در بهبود و ارتقای سطح کیفی سیاست‌گذاری و حکمرانی کشور شناخته خواهد شد.

منبع:‌ معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->