ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گفت و گوی تلفنی بایدن و نتانیاهو پیش از پایان آتش‌بس در غزه

  • کد خبر: ۱۹۶۸۱۶
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۹
گفت و گوی تلفنی بایدن و نتانیاهو پیش از پایان آتش‌بس در غزه
جو بایدن و نتانیاهو درحالی که فردا آخرین روز آتش‌بس مؤقت میان جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و رژیم صهیونیستی، است ، تلفنی گفت وگو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه‌های صهیونیستی بدون ذکر جزییات اعلام کردند که بایدن بار دیگر با نتانیاهو درخصوص آتش‌بس تلفنی گفت وگو کرده است.

رویترز نیز گزارش داد که نتانیاهو به بایدن گفته که اسرائیل پس از پایان آتش‌بس جنگ را از سر خواهد گرفت.

این خبرگزاری به نقل از نتانیاهو افزود: با بایدن صحبت کردم و به وی اطلاع دادم که پایان یافتن آتش‌بس، اسرائیل با قدرت عملیات خود را از سر خواهد گرفت.

از سوی دیگر در فیلم تصویری که از نتانیاهو در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، وی می‌گوید که به بایدن گفته رژیم صهیونیستی در مقابل آزادی روزانه ۱۰ اسیر اسرائیلی با تمدید آتش‌بس در غزه موافقت خواهد کرد.

همزمان نیز جلسه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در خصوص تمدید آتش‌بس جریان دارد.

آتش بس چهار روزه که با ابتکار عمل قطر و مصر از ۷ صبح جمعه آغاز شده است، فردا پایان می‌یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->