راز طلایی وزن‌گیری کودکان چیست؟ ۵ مکملی که از شما در برابر سرماخوردگی و سرفه محافظت می‌کنند آیا بخور برای سلامت ریه خوب است؟ | هنگام سرماخوردگی از چه نوع بخوری استفاده کنیم؟ عوامل مؤثر در بروز خشکی چشم کدام‌اند؟ محیط کار چطور می‌تواند ریسک ابتلا به دیابت را افزایش دهد؟ هشدار اورژانس درباره خطر خفگی کودکان با اجسام کوچک حکم قصاص مشروط برای زن معتاد شوهرکش صادر شد مرگ سالانه ۵۸ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا| مشهدی‌ها در سال ۳۳۵ روز هوای آلوده‌تر از استاندارد‌های جهانی را تنفس کردند سالانه دو میلیون چینی می‌توانند به ایران سفر کنند دستگیری خانم دکتر قلابی حین انجام لیپوساکشن در منزل بیمار! گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد
سرخط خبرها

صدور هشدار نارنجی مدیریت بحران خراسان رضوی | کاهش محسوس کیفیت و دمای هوای مشهد از روز سه‌شنبه (۷ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۶۹۵۷
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹
صدور هشدار نارنجی مدیریت بحران خراسان رضوی | کاهش محسوس کیفیت و دمای هوای مشهد از روز سه‌شنبه (۷ آذر ۱۴۰۲)
مدیریت بحران خراسان رضوی از روز سه‌شنبه (۷ آذر ۱۴۰۲)، به دلیل وزش باد شدید همراه با گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و میدان دید افقی برای این استان هشدار نارنجی صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس هشدار مدیریت بحران خراسان رضوی، از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه هفته جاری (هفتم و هشتم آذرماه) در نواحی بادخیز، احتمال بروز خسارت و انتقال ذرات گردوغبار به نواحی مرکزی را خواهیم داشت.

در این مدت بیشترین میزان باد و گردوخاک در شهرستان‌های سرخس، کلات، درگز، تایباد، تربت جام، خواف، سبزوار، داورزن و بردسکن و توابع آن‌‎ها پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از روز سه‌شنبه، شاهد بارش‌های رگباری (نواحی مستعد احتمال بارش تگرگ) توأم با آب‌گرفتگی و احتمال سیلابی‌شدن مسیل‌ها و در ارتفاعات و نواحی سردسیر استان نیز شاهد بارش برف خواهیم بود.

پیش‌بینی می‌شود، بیشترین حجم بارش را در شهرستان‌های سرخس، کلات، قوچان، جغتای، نیشابور، فیروزه، چناران، فریمان، خواف، تایباد، تربت جام، تربت حیدریه، زاوه، طرقبه‌شاندیز، ارتفاعات استان و شهر مشهد داشته باشیم.

باتوجه به نفوذ جریانات نسبتاً سرد شمالی و کاهش بین ۸ تا ۱۰ درجه‌ای دما به‌ویژه برای نیمه شمالی و نواحی شرقی خراسان رضوی، پیش‌بینی می‌شود از روز چهارشنبه در نواحی سردسیر استان کمینه دمای هوا شبانه به کمتر از ۲ درجه سلسیوس زیر صفر برسد.

در این هشدار، تشکیل مه، کاهش دید به‌ویژه در محور‌های سردسیر و کوهستانی استان طی روز چهارشنبه تا صبح پنج‌شنبه نیز پیش‌بینی شده است.

همچنین در غالب نقاط خراسان رضوی به‌ویژه نواحی بادخیز، شاهد وزش باد شدید همراه با پدیده گردوخاک و گردوغبار با احتمال بروز خسارت، کاهش کیفیت هوا و کاهش میدان دید خواهیم بود.

براساس هشدار مدیریت بحران خراسان رضوی، به احتمال زیاد براثر بارش برف و باران، لغزندگی محور‌ها، تشکیل مه و کاهش میدان دید و در نتیجه اختلال در سیستم حمل و نقل استان را طی روز‌های سه‌شنبه تا صبح پنجشنبه به‌ویژه در نواحی مرتفع و سردسیر شمالی داشته باشیم.

لذا توصیه می‌شود شهروندان تمهیدات لازم در خصوص جلوگیری از خسارات ناشی از شدت وزش باد همچنین خودداری از صعود به ارتفاعات و عملیات کوهنوردی را داشته باشند و همچنین از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

همچنین توصیه می شود شهروندان دمای گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و سایر فضاهای مشابه را تنظیم کرده و تمهیدات لازم در راستای کاهش خسارات را اتخاذ کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->