وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعداد شهدای جنگ غزه به بیش از ۱۵ هزار تن رسید

  • کد خبر: ۱۹۷۱۲۳
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶
  • ۳
تعداد شهدای جنگ غزه به بیش از ۱۵ هزار تن رسید
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد که جنگ غزه به شهادت بیش از ۱۵ هزار فلسطینی از جمله بیش از ۶۱۵۰ کودک منجر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد: جنگ غزه منجر به شهادت بیش از ۱۵ هزار فلسطینی از جمله بیش از ۶۱۵۰ کودک و چهار هزار زن و زخمی شدن بیش از ۳۶ هزار نفر شد. این نشان می‌دهد که ۷۵ درصد قربانیان زن و کودک هستند.

در بیانیه این نهاد آمده است: همچنان ۷۰۰۰ مفقود در زیر آوار هستند یا سرنوشتشان نامشخص است. از جمله آن‌ها بیش از ۴۷۰۰ زن و کودک هستند. تعداد قربانیان کادر پزشکی به ۲۰۷ شهید، کادر دفاع مدنی به ۲۶ شهید و خبرنگاران به ۷۰ شهید رسیده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: ارتش اسرائیل ۱۰۳ مقر دولتی و ۲۶۶ مدرسه را تخریب کرد. ۸۸ مسجد به طور کامل تخریب و ۱۴۷ مسجد آسیب دیدند. سه کلیسا نیز هدف قرار گرفتند. ۵۰ هزار واحد مسکونی به طور کامل و ۲۴۰ هزار واحد به صورت جزئی آسیب دیدند. فعالیت ۲۶ بیمارستان و ۵۵ مرکز بهداشتی متوقف شده و ۵۶ آمبولانس منهدم شدند.

پیش از این سلامه معروف، مدیر دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد: ایام آتش‌بس میزان کشتار و تخریب عظیم در غزه را نشان داد. نیرو‌های رژیم صهیونیستی ۴۰ هزار تُن مواد منفجره روی غزه ریختند.

شامگاه دوشنبه، ساعتی پس از اعلام تمدید دو روزه آتش‌بس در غزه، چهارمین گروه از اسرای صهیونیست در غزه تحویل صلیب سرخ شد. جنبش حماس دوشنبه شب اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتش‌بس بشردوستانه موقت برای دو روز دیگر بر اساس همان شروط آتش‌بس قبلی به توافق رسید.

اخیرا حماس و رژیم صهیونیستی با آتش‌بس چهار روزه در غزه و تبادل اسرا موافقت کرده بودند. آتش‌بس در غزه از جمعه پیش آغاز شد.

طبق توافق تبادل اسرا در مقابل آزادی هر اسیر اسرائیلی، سه اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شدند. چهار مرحله تبادل اسرا به پایان رسیده و قرار است در ازای هر روز اضافی از آتش‌بس نیز ۱۰ اسیر صهیونیست در ازای ۳۰ اسیر فلسطینی آزاد شوند. این توافق در حالی انجام شد که رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش شروط مقاومت شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
غیرت ملی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۷
0
0
خون بی گناه مردم غزه گریبان خواهد گرفت.
غیرت ملی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
شهرآرا نیوز محترم در کامنت من

یک کلمه رو چرا حذف کردی ؟
غیرت ملی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
سرکرده های نیروهای نیابتی با دلارهای مردم ایران بهترین زندگی رو دارن.

عیب نداره ----- حالا هی کلمه حماس رو حذف کن

فعلا 44 ساله مردم گیرن.
نوبت مردم ایران خواهد رسید که هویت اصلیشونو به جهانیان معرفی کنن.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->