واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

زلنسکی: وارد مرحله جدیدی از جنگ با روسیه شده‌ایم

  • کد خبر: ۱۹۷۷۲۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
زلنسکی: وارد مرحله جدیدی از جنگ با روسیه شده‌ایم
رئیس جمهور اوکراین گفت: جنگ کشورش با روسیه وارد مرحله جدید شده و انتظار دارد که زمستان، وضعیت این جنگ را با پیچیدگی بیشتر مواجه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، زلنسکی در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس در شهر خارکیف در شمال شرق اوکراین گفت: ما با یک مرحله جدید از جنگ مواجه هستیم و این یک حقیقت است. فصل زمستان معادل یک مرحله جدید از جنگ است.

رئیس جمهور اوکراین گفت: با نزدیک شدن فصل زمستان جنگ کشورش با روسیه وارد مرحله‌ای جدید شده است.

او در پاسخ به این سوال که آیا از نتایج ضدحمله اجرا شده توسط ارتش کشورش خرسند است، جوابی مبهم داده و گفت: ببینید ما عقب نشینی نمی‌کنیم و من راضی هستم. ما در حال جنگ با دومین ارتش برتر جهان هستیم و من خرسندم. اما من از اینکه داریم نفرات را از دست می‌دهیم، راضی نیستم. من همچنین نمی‌توانم از اینکه همه سلاح‌های درخواستی خود را دریافت نکردیم، راضی باشم؛ اما من همچنین نمی‌توانم بیش از حد گلایه کنم.

زلنسکی همچنین خاطرنشان کرد: نگران است که جنگ حماس و رژیم صهیونیستی، جنگ در اوکراین را تحت الشعاع قرار دهد؛ چون دستورکار‌های سیاسی رقیب و منابع محدود جریان کمک نظامی غرب به کی‌یف را با ریسک مواجه می‌کند.

همچنین تلاطمات اجتناب ناپذیر مربوط به سال انتخاباتی در آمریکا و تبعات بالقوه آن برای اوکراین نگرانی‌های زلنسکی را تشدید می‌کند.

او گفت: اوکراین همه تسلیحات درخواستی خود را از متحدانش دریافت نکرده و محدود بودن اندازه نیروی نظامی این کشور جلوی یک پیشروی سریع را می‌گیرد.

زلنسکی اظهار کرد: «ما نیروی کافی برای دست یافتن سریع‌تر به نتایج مطلوب را در اختیار نداریم. اما معنی آن این نیست که ما باید تسلیم و متوقف شویم. ما به اقدامات خودمان اطمینان داریم. ما برای آنچه که برای ماست می‌جنگیم.»

رئیس جمهور اوکراین در تلاش برای روحیه دادن به ارتش کشورش مدعی کسب دستاورد‌های مثبتی توسط این ارتش در ماه‌های گذشته شده و گفت: اوکراین توانست فتوحات ارضی تدریجی علیه یک دشمن تقویت شده و مسلح‌تر کسب کند.

وی ادعا کرد: قدرت ناوگان دریای سیاه مسکو در پی حملات اوکراین که توانستند به سامانه‌های دفاع هوایی نفوذ و به مقر آن در کریمه حمله کنند، تضعیف شده است.

او اظهار کرد، در آخرین دیدارش با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و اعضای کنگره و دیگر مقامات ارشد این کشور یک درخواست فوری را مطرح کرده و از آن‌ها خواست به کی‌یف وام‌های ارزان و مجوز‌هایی برای ساخت تسلیحات آمریکایی بدهند.

زلنسکی گفت: من خطاب به آن‌ها گفتم به ما این فرصت‌ها را بدهید و ما تولید خواهیم کرد و این کار را فارغ از اینکه چقدر تلاش و زمان نیاز داشته باشد با سرعت انجام خواهیم داد.

وی عنوان کرد: نگران است که تلاطمات در غرب آسیا که جزو خشن‌ترین‌ها در چند دهه اخیر بوده توجه جهانی و منابع را از اوکراین دور کند. ما همین الان هم می‌توانیم تبعات منحرف شدن توجه جامعه بین‌المللی به خاطر تراژدی در خاورمیانه را ببینیم. فقط یک آدم کور چنین چیزی را تایید نمی‌کند.

زلنسکی اظهار کرد: اوکراینی‌ها می‌دانند که ما همچنین باید برای جلب توجه به جنگ تمام عیارمان مبارزه کنیم. ما نباید اجازه دهیم مردم جنگ در اینجا را فراموش کنند.

رئیس جمهور اوکراین تصریح کرد: منحرف شدن تمرکز از اوکراین ممکن است منجر به کاهش کمک نظامی و اقتصادی به کشور وی شود. 

مقام‌های آمریکایی و اروپایی در تلاش برای رفع این نگرانی‌های اوکراین از بعد از شروع عملیات طوفان الاقصی توسط حماس به رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) سفرهایشان به کی‌یف را ادامه داده‌اند.

زلنسکی گفت: می‌بینید که توجه به معنی کمک است. اگر توجهی نباشد کمکی هم در کار نیست. ما برای کسب هر ذره از توجه مبارزه می‌کنیم. بدون توجه ممکن است ضعف در کنگره آمریکا پدیدار شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->