۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند
سرخط خبرها

هشدار سردار رادان به مالکان خانه‌های پلاک قرمز

  • کد خبر: ۱۹۷۸۹۹
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵
هشدار سردار رادان به مالکان خانه‌های پلاک قرمز
فرمانده فراجا به مالکان و متصرفان خانه‌های موسوم به پلاک قرمز هشدار داد که نسبت به تعیین تکلیف املاک خود اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان در حاشیه بازدید میدانی از طرح پاکسازی محلات شوش، مولوی و هرندی از معتادان متجاهر که روز شنبه در این محلات برگزار شد، باحضور در جمع خبرنگاران گفت: یکی از قول‌هایی که به مردم عزیز داده بودیم، پاکسازی معابر و محلات از وجود معتادان متجاهر بود. در همین راستا نیز اقدامات گسترده‌ای را آغاز کردیم و همکاران من در پلیس در چندین بخش اقدامات خود را آغاز کردند.

وی ادامه داد: یکی از مسائلی که مردم تهران را به خصوص ساکنان شریف محله‌های شوش، مولوی، هرندی و اطراف آن را آزار می‌داد حضور معتادان متجاهر در معابر این محلات بود. ما به مردم قول دادیم که این دغدغه را رفع کنیم. خوشبختانه مردم نیز همکاری خوبی با ما داشتند و تعداد از معتادان متجاهر جمع‌آوری شدند. البته تعدادی هم کارتن خواب بودند و معتاد نبودند، اما حضور این افراد نیز به شکل روانی بر روی مردم تاثیر داشت.

رادان با اشاره به واحد‌های موسوم به پلاک قرمز گفت: یکی از اقدامات پلیس در بحث معتادان متجاهر شناسایی واحد‌های موسوم به پلاک قرمز بود، پلاک قرمز‌ها واحد‌های رهاشده‌ای هستند که به محل حضور معتادان متجاهر و مصرف موادمخدر تبدیل شده‌اند. علاوه بر مصرف موادمخدر جرائم دیگری مانند سرقت و ... نیز در این فضا‌ها رخ می‌دهد. ما با همکاری دستگاه‌های دیگر این واحد‌ها را شناسایی کردیم.

رادان افزود: به مالکان این واحد‌ها هشدار می‌دهیم تا سه ماه آینده و هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف واحد خود اقدام کنند، در غیر اینصورت شهرداری به موضوع ورود خواهد کرد. البته در حال حاضر هم اقداماتمان را درباره پلاک قرمز‌ها انجام دادیم، از جمله اینکه تمامی ورودی این خانه‌ها را با سیمان و گچ و ... مسدود کردیم. همچنین انشعابات آب و برق و گاز این منازل هم قطع شد. ماموران ما نیز مراقبند تا دوباره افراد معتاد به این فضا‌ها برنگردند.

فرمانده فراجا از برخی اقدامات انجام شده از سوی سازمان‌های مردم نهاد و ... در محلات شوش، مولوی، هرندی و ... انتقاد کرد و گفت: اقداماتی نظیر توزیع غذای رایگان در این مناطق و در میان معتادان متجاهر کار اشتباهی است چرا که ما معتاد را از این محلات جمع آوری کرده‌ایم، اما برخی با توزیع غذای رایگان دوباره بستری و انگیزه را برای تجمع معتادان در این محلات ایجاد می‌کنند.

وی با بیان اینکه تعداد معتادان متجاهر در این محلات به شدت کاهش یافته است، گفت: در روز‌های نخست طرح تعداد زیادی معتاد متجاهر جمع‌آوری شد، اما امروز و طی ۲۴ ساعت گذشته، کمتر از ۵۰ نفر جمع‌آوری شدند. البته استقرار پلیس و اجرای طرح‌ها ادامه خواهد داشت و من به همکاران دستور دادم که در راستای توجه به مطالبه مردم، حضوری ۲۴ ساعته در این محلات داشته باشند.

رادان همچنین از همکاری شهرداری دستگاه قضا نیز در این خصوص تقدیر کرد و گفت: امیدواریم که نتایج این اقدامات به نفع مردم و در راستای ارتقا کیفیت زندگی مردم شریف این محلات باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->