درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم انجام بازدید دوره ای از وسایل بازی کودکان در بوستان های مشهد شهرداری مشهد پیشگام در خدمات آبرسانی به مواکب در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: هزینه‌های زیادی در حوزه توس و بولوار شاهنامه توسط مدیریت شهری صرف شده است | طرح تفصیلی توس دغدغه ۱۲ساله مردم به شمار می‌رود + فیلم معاون عمران شهرداری مشهد: باید ۷ پل دیگر بر روی بزرگراه پیامبراعظم(ص) ساخته شود شهردار منطقه ۱۲ مشهد: پیگیر طرح تفصیلی شاهنامه هستیم آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهم‌سطح سه‌راه فردوسی مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۹ شهریور ۱۴۰۴) مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد
سرخط خبرها

عضو شورای شهر مشهد: لایحه جامع برای رفع مشکلات مراکز نوآور ارائه می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۷۹۳۱
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
عضو شورای شهر مشهد: لایحه جامع برای رفع مشکلات مراکز نوآور ارائه می‌شود
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: پیگیری مصوبات شورای چهارم و پنجم در حوزه خلاقیت و نوآوری باید در دستور کار شورای اسلامی شهر و شهرداری قرار بگیرد و در صورت نیاز، لایحه جامعی در حوزه خلاقیت و نوآوری و رفع موانع و مشکلات شرکت‌ها و مراکز نوآور ارائه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش، نشست تخصصی بررسی ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و فناور در حل مسائل شهری که در نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد. در این نشست، نمایندگان شرکت‌های نوآور به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائلی همچون بروکراسی‌های موجود در مسیر عقد قرارداد با مجموعه شهرداری، طرح شبکه مسائل، راهکار‌های ارائه پیشنهادات و ... پرداختند و «حسین حسامی» عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز به نمایندگی از شورا، پاسخگوی سوالات بود.

در پایان این نشست، حسامی با تاکید بر برطرف شدن مشکلات پیش روی شرکت‌ها و موسسات خلاق و نوآور گفت: در شهرداری مشهد، باید شبکه مسائل اولویت دار در حوزه مدیریت شهری را احصا کنیم که این اتفاق تا حدودی شکل گرفته است.

وی افزود: از سوی دیگر، نحوه ارتباط کاربردی با شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد و واحد‌های فناور که در ذیل پارک‌های علم و فناوری شکل گرفته است، باید مورد توجه قرار بگیرد و فعالیت‌ها با اولویت پروژه محوری پیش برود.

حسامی خاطرنشان کرد: در دوره‌های چهارم و پنجم شورای اسلامی شهر مشهد، مصوباتی در حوزه خلاقیت و نوآوری و حمایت از مجموعه‌های نوآور وجود داشته است. پیگیری این مصوبات باید در دستور کار شورای اسلامی شهر و شهرداری قرار بگیرد و ظرفیت‌های موجود در این زمینه نیز مورد توجه باشد و در صورت نیاز، لایحه جامعی در حوزه خلاقیت و نوآوری و رفع موانع و مشکلات شرکت‌ها و مراکز نوآور ارائه شود.

وی افزود: بنا بر آن شد که شهرداری مشهد با محوریت دفتر خلاقیت و نوآوری و مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد و کارخانه نوآوری، در این زمینه اقدامات لازم را به اجرا بگذارد و علاوه بر آن، ارتباط مستمر با شورای اسلامی شهر نیز در این زمینه برقرار باشد.

حسامی تاکید کرد: شورای اسلامی شهر مشهد رویکرد مشخص و مثبتی نسبت به حوزه خلاقیت و نوآوری دارد. اعتقاد داریم مشکلات اساسی شهر مشهد را می‌بایست با نگاه خلاقانه و نوآورانه و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در مشهد برطرف کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->