تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

افتتاح فاز اول بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد تا سال آینده (۱۳ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۸۲۷۵
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
افتتاح فاز اول بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد تا سال آینده (۱۳ آذر ۱۴۰۲)
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افتتاح فاز اول بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی پیامبر اعظم (ص) مشهد تا سال آینده، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا مسلم با بیان اینکه فاز اول پروژه بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد مقدس، فروردین سال آینده افتتاح می‌شود، افزود: این بخش از بیمارستان در حال حاضر حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در سفر وزیر بهداشت و بازدید‌های مسئولان استانی، مقرر شد اورژانس این بیمارستان که حدود ۴ هزارمتر مربع است، زودتر به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به اجرای پروژه بیمارستان گلبهار افزود: این پروژه بیمارستانی با ظرفیت ۱۰۰ تخت، حدود ۷۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در سفر دوم رئیس جمهور به استان خراسان رضوی در ابتدای سال آینده، افتتاح می‌شود و برای اتمام این پروژه به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که اعتبارات مورد نیاز آن با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه، تخصیص پیدا می‌کند.

به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در بیمارستان گلبهار ۳۹۹ نفر استخدام می‌شوند و تجهیزات مورد نیاز آن نیز توسط وزارت بهداشت و هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران تأمین می‌شود.

مسلم از اَبَر پروژه بیمارستان ۱۰۰۰تخت خوابی مشهد به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی این دانشگاه یاد کرد و گفت: این پروژه در ابتدای سال جاری با حضور عین‌اللهی، وزیر بهداشت آغاز شد و با موافقت کمیسیون ماده ۲۳ این پروژه، اخذ شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

وی با بیان اینکه اعتبارات مورد نیاز ساخت اَبَر پروژه ۱۰۰۰ تخت خوابی از محل مولدسازی دارایی‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأمین می‌شود، گفت: املاک مورد نیاز برای مولدسازی به‌منظور تأمین منابع این اَبَرپروژه مشخص و مجوز‌های قانونی، اخذ و مذاکراتی با دو سه پیمانکار خوش‌نام و معتبر بیمارستان‌ساز کشور انجام شده تا به محض مجوز ماده ۲۳ مولدسازی و عملیات اجرایی آن آغاز شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مجتمع آموزشی خوارزمی مشهد مقدس را یکی از بزرگ‌ترین و مجهز‌ترین پروژه‌های آموزشی کشور دانست و یادآور شد: این مجتمع در راستای تجمیع فضای فیزیکی چهار دانشکده دانشگاه اجرا و از اول مهرماه، ۳هزار دانشجو در این ساختمان مستقر شده‌اند البته نواقص آن هم به تدریج برطرف می‌شود که در سفر رئیس جمهور نیز این پروژه افتتاح می‌شود.

منبع: وب‌دا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->