آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رسانه عبری: آمریکا در صدد ارسال مادر بمب‌ها برای استفاده در غزه است

  • کد خبر: ۱۹۸۳۸۳
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۱
رسانه عبری: آمریکا در صدد ارسال مادر بمب‌ها برای استفاده در غزه است
دولت آمریکا قصد دارد بمب ممنوعه خود موسوم به مادر بمب‌ها را هم برای تکمیل جنایات اسرائیل در نوار غزه، در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، شماری از اعضای کنگره آمریکا از دولت این کشور خواستند برای حفظ برتری نظامی اسرائیل در جنگ علیه نوار غزه، ممنوعیت فروش مادر بمب‌ها به اسرائیل برداشته شده و با مستثنی شدن تل آویو این نوع بمب نیز در غزه مورد استفاده قرار بگیرد.

به نوشته این رسانه عبری زبان اعضای کنگره از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات آمریکا اواخر اکتبر این درخواست را تقدیم دولت کرده‌اند و خواهان آن شدند که این بمب که می‌تواند مخفیگاه‌ها مستحکم را هم از بین برده و به مادر بمب‌ها معروف شده است، برای مقابله با حماس در اختیار اسرائیل قرار بگیرد.

براساس قانون آمریکا این درخواست که به شکل قانون پیشنهادی مطرح شده است هم‌اکنون در مرحله مشاوره بین پنتاگون و مسئولین اسرائیلی قرار دارد.

گفتنی است از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، دولت آمریکا درب انبار‌های تسلیحاتی خود را به طور کامل در مقابل رژیم صهیونیستی باز کرده و بیشتر میزان ممکن از تسلیحات را برای کشتار مردم غزه در اختیار این رژیم قرار داده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->