معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تل‌آویو خواستار تشکیل نیروی دریایی مشترک در باب المندب شد

  • کد خبر: ۱۹۸۴۴۴
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
تل‌آویو خواستار تشکیل نیروی دریایی مشترک در باب المندب شد
در حالیکه مشاور امنیت ملی آمریکا گفته واشنگتن در حال مذاکره با سایر کشور‌ها برای ایجاد یک نیروی دریایی بین‌المللی در دریای سرخ است، رسانه‌های عبری اعلام کردند، تل‌آویو این درخواست را داشته‌است. همچنین در این راستا فرستاده آمریکا به یمن برای دیدار با شرکا و بررسی ایجاد گذرگاه امن برای حمایت از امنیت دریایی در دریای سرخ به منطقه سفر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه آمریکا امروز سه‌شنبه اعلام کرد: تیم لیندرکینگ، فرستاده آمریکا به یمن طی این هفته برای هماهنگی درباره حمایت از امنیت دریایی در دریای سرخ و لزوم مهار تنش و نزاع میان رژیم صهیونیستی و حماس به منطقه می‌رود.

به نقل از شبکه خبری الجزیره، وی با شرکای اصلی در زمینه ایجاد یک گذرگاه امن برای کشتی‌ها صحبت خواهد کرد.

این در حالی است که جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا دوشنبه اعلام کرده بود که واشنگتن مذاکراتی با کشور‌های دیگر درباره ایجاد نیروی دریایی در دریای سرخ دارد.

از سوی دیگر، رسانه‌های عبری اعلام کردند که رژیم صهیونیستی رسما از کشور‌هایی از جمله انگلیس و ژاپن درخواست تشکیل نیروی دریایی بین‌المللی برای تضمین آزادی کشتیرانی در تنگه باب المندب را کرده‌است.

«ایتای بلومنتال» خبرنگار نظامی کانال عبری «کان» توضیح داد که رژیم صهیونیستی خواستار ایجاد نیرویی در چارچوب ائتلاف بین‌المللی برای عملیات در تنگه باب المندب شده‌است.

بلومنتال گزارش داد که تل‌آویو برای حملات دیگری از سوی «انصارالله» علیه کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌های متعلق به بازرگانان اسرائیلی آماده می‌شود.

این موضوع به دنبال حمله ارتش یمن به دو کشتی صهیونیستی در تنگه باب المندب و توقیف یکی از آن‌ها مطرح شده‌است.

ارتش یمن تأکید کرده که این حملات تنها کشتی‌های اسرائیلی را در واکنش به جنگ غزه هدف قرار می‌دهد.

بعد از صدور بیانیه وزرای خارجه گروه هفت که در آن از صنعا خواسته شد تهدیدات علیه گذرگاه‌های بین‌المللی و کشتی‌های تجاری را متوقف کند و کشتی اسرائیلی را آزاد کند، محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله یمن تأکید کرد که سرنوشت کشتی اسرائیلی وابسته به گزینه‌های مقاومت فلسطین است.

در این راستا وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) دوشنبه اعلام کرد که حملات ارتش یمن احتمالا کشتی‌های جنگی آمریکایی را هدف قرار ندهد هرچند که یگان دریایی آمریکا به شلیک پهپاد‌ها و موشک‌ها از سوی ارتش یمن در هفته‌های گذشته پاسخ داد.

در تازه‌ترین تحولات سه کشتی تجاری یکشنبه در آب‌های بین‌المللی جنوب دریای سرخ در معرض حمله قرار گرفتند. ارتش یمن اعلام کرد که حملاتی را با پهپاد و موشک علیه دو کشتی اسرائیلی انجام داده‌است.

مسئولان امنیت ملی آمریکا با شدت گرفتن نزاع میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس نگران تشدید تنش و جنگ در منطقه هستند.

سابرینا سینگ، سخنگوی پنتاگون درباره پاسخ آمریکا به حملات ارتش یمن گفت: اگر تصمیم گرفتیم علیه حوثی‌ها کاری کنیم در زمان و مکان مناسب این کار را خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->