کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) چرا معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان واریز نمی‌شود؟ یک فوتی و ۲۶ مصدوم در پی حادثه رانندگی در پارس‌آباد اردبیل (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین فقط از مرز مهران تردد نکنند شبکه تجارت محتوای مستهجن در اینستاگرام و انفعال در نظارت | چرا پلیس امنیت اخلاقی چشمش را روی شبکه‌های ضدخانواده بسته است؟ مرگ مشکوک پیرزن تهرانی پس از مواجه با ۳ سارق نقاب‌دار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | آیا هوای مشهد گرم‌تر می‌شود؟ آب‌لیمو با آب ولرم؛ شروعی ساده برای پاکسازی بدن و تقویت گوارش حمله ناجوانمردانه به پلیس در شب گذشته | جان‌باختن خداداد باقری یکی از حافظان امنیت در سراوان + عکس معرفی مسجد تاریخی «خسرو شیر» جغتای اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش دیرهنگام نظام پزشکی به فوت نوزاد در بیمارستان مفید

  • کد خبر: ۱۹۸۷۱۳
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
واکنش دیرهنگام نظام پزشکی به فوت نوزاد در بیمارستان مفید
رئیس سازمان نظام پزشکی پس از گذشت مدتی به فوت نوزاد در بیمارستان مفید تهران واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رئیس‌زاده امروز(چهارشنبه ۱۵ آذر) در حاشیه دومین رویداد آموزشی سازمان نطام پزشکی کشور درباره پرونده فوت یک نوزاد ۶ ماهه در بیمارستان مفید اظهار کرد: فوت یک نوزاد ۶ ماهه برای ما به عنوان جامعه پزشکی بسیار دردناک است؛ اگر قصور و تاخیری در ارائه خدمات به این نوزاد انجام شده باشد، اصلاً قابل قبول نیست، اما پرونده‌های پزشکی باید در مراجع تخصصی بررسی شود.

وی افزود: با مقصران احتمالی باید برخورد صورت بگیرد و هیچ‌کس از قصور احتمالی پزشکان و کادر درمان، دفاع نمی‌کند.

رئیس‌زاده ادامه داد: برخورد با این پرونده‌ها باید خردمندانه و تخصصی باشد. بیمارستان مفید یکی از بیمارستان‌های بسیار پرمراجعه است و همکاران ما مجاهدانه در این بیمارستان در حال ارائه خدمت هستند.

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: در صورت اثبات قصور، به طور جدی با این افراد برخورد خواهد شد و در کمیته‌های تخصصی پزشکی قانونی و نظام پزشکی، موارد پرونده با دقت بررسی می‌شود و عمدتاً نیز حفظ منافع بیماران در اولویت قرار دارد.

رئیس‌زاده در پاسخ به این سؤال که سازمان نظام پزشکی چه بررسی درباره علل فوت این نوزاد و تاخیر احتمالی کادر درمان در رسیدگی به او انجام داده است؟ بیان کرد: پرونده به نظام پزشکی ارجاع نشده و در اقدام اولیه به سازمان پزشکی قانونی ارجاع داده شده است و ما به طور کامل در جریان پرونده هستیم، اما باید در ابتدا مراجع تخصصی نظر بدهند. به طور کلی می‌توان گفت که اگر تاخیری در رسیدگی به نوزاد صورت گرفته برخورد متناسب باید صورت پذیرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->