تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بسته شدن دوباره گذرگاه تورخم به روی ماشین‌های باربری افغانستان

  • کد خبر: ۱۹۸۷۵۰
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴
بسته شدن دوباره گذرگاه تورخم به روی ماشین‌های باربری افغانستان
منابع محلی در استان ننگرهار افغانستان می‌گویند که پاکستان مرز تورخم را دوباره به‌روی ماشین‌های باربری افغانستان بسته است.

به گزارش شهرآرانیوز، نیرو‌های مرزی پاکستان گذرگاه مرزی تورخم را از حوالی ساعت ۹:۳۰ صبح روز چهارشنبه ۱۵ آذر به این‌سو بسته‌اند.

هرچند تاکنون دلیل بسته شدن گذرگاه تورخم معلوم نیست، اما دو هفته پیش نیز نیرو‌های مرزی پاکستان این گذرگاه را برای حدود ۲۰ ساعت بسته بودند.

در آن زمان طالبان گفته بودند که پاکستان این گذرگاه را پس از درخواست ویزا و پاسپورت از رانندگان بسته است.

پیش از این از رانندگان ماشین‌های باربری و محموله‌های تجارتی برای ورود به پاکستان نیاز به ویزا و پاسپورت نداشتند.

گذرگاه تورخم دوماه پیش نیز پس از درگیری میان طالبان و نظامیان پاکستانی به‌روی رفت‌وآمد بسته شد، اما پس از بازشدن این گذرگاه حکومت پاکستان دستور اخراج هزاران مهاجر بدون مدرک افغانستان را از خاک آن کشور صادر کرد.

از آن زمان تاکنون صد‌ها هزار مهاجر اهل افغانستان از آن کشور به‌گونه اجباری به کشورشان برگشته و یا اخراج شده‌اند.

منبع: هشت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->