ضرورت تخریب بنای قدیمی مسجد صاحب الزمان (عج‌) و بازگشایی خیابان رحیمی مشهد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: چپ‌گرد‌های غیرهمسطح میدان شهید فهمیده ترافیک را ۴۴ درصد کاهش می‌دهد اجرای حدود ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد | ۱۲ بوستان تا پایان تابستان به بهره‌برداری می‌رسند مراسم وداع و تشییع پیکر شهید غیب‌پرور در شیراز برگزار شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۹ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم
سرخط خبرها

شهردار مشهد: حسابداران، مغز متفکر شهرداری هستند | دقیق‌ترین همکارانم، حسابداران بوده‌اند

  • کد خبر: ۱۹۸۷۹۳
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
شهردار مشهد: حسابداران، مغز متفکر شهرداری هستند | دقیق‌ترین همکارانم، حسابداران بوده‌اند
شهردار مشهد مقدس گفت: دقیق ترین همکارانم، حسابداران بوده اند. این را بدانید، نه فقط همکاران شما در بدنه شهرداری بلکه همه مردم مشهد قدردان شما هستند.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف امروز ١۵ آذر ماه در مراسمی که به مناسبت روز حسابدار برگزار شده است، ضمن تبریک فرارسیدن ۱۵ آذر و روز حسابدار اظهار کرد: مناسبت امروز، به نام روز حسابدار است. حسابدارانی که نه فقط مغز متفکر حوزه‌های مالی بلکه ذهن‌های برتر همه بخش‌های یک سازمان هستند و ویژگی بارزشان این است که خستگی ناپذیر، به مسائل مختلف و امورات مالی رسیدگی دارند.

وی افزود: حسابرسی یکی از صفات خاص ذات اقدس پروردگار است و این مسئولیت اگرچه خیلی ظرافت و دقت نیاز دارد، اما فقط کسانی می‌توانند از عهده آن بربیایند که سرعت عمل هم داشته باشند و با وسواس، کار مردم را از خود بدانند.  

وی ادامه داد: هر برنامه‌ای که بخواهد در شهر انجام شود، نمی‌تواند خود را از حسابرسی‌های مالی بی نیاز بداند. بیش از ۲۸ سال از خدمت در مجموعه شهرداری مشهد می‌گذرد و در تمام این سال ها، همیشه دقیق‌ترین همکارانم، حسابداران بوده اند. این را بدانید، نه فقط همکاران شما در بدنه شهرداری بلکه همه مردم مشهد قدردان شما هستند.

قلندر شریف ادامه داد: فعالیت شهرداری صرفاً منحصر در خدمت به ساکنان مشهدالرضا (ع) نیست بلکه در حقیقت، زائران امام هشتم (ع) نیز از این خدمات بهره مند می‌شوند. به همین دلیل هم خدمت به مشهد در کلام رهبری، خدمت به کل ایران نامیده شده و مدال افتخار روی سینه حسابداران و همه کارکنان شهرداری مشهد، خدمت در این شهر است.

وی افزود: امروزه بسیاری از مقامات، مسئولان و عموم مردم به من از خدمات شایسته شهرداری‌ها در سطح مشهد می‌گویند درحالی که دایره این خدمات صادقانه و موثر خیلی وسیع‎تر از این حرف هاست و در سطوح مختلف از جمله حوزه‌های مالی جریان دارد. عزیزان من، حقیقت این است که خاطره خدمت گزاران واقعی مردم همیشه در ذهن‌ها باقی می‌ماند پس به خدمت صادقانه خود ادامه دهید. از خدا می‌خواهم ترازنامه دل همه مشهدی‌ها همیشه مثبت و منتهی به ثمرات پرخیر و برکت باشد.

شغل حسابداری مسئولیت سنگینی دارد

شهردار مشهد مقدس در حاشیه این نشست به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: افزود: شغل حسابداری مسئولیت سنگینی است و آنها مغز متفکر هستند.

محمدرضا قلندر شریف اظهار کرد: روز حسابدار زمینه‌ای را فراهم کرد که مراسمی داشته باشیم تا از همکاران در بخش مالی شهرداری و حسابداران تقدیر و قدردانی داشته باشیم و در کنار آنها بگوییم و بشنویم. 

وی با اشاره اینکه در این مراسم از پیشکسوتان این حوزه  و مسئولان حوزه معاونت مالی قدرانی شد، افزود: شغل حسابداری مسئولیت سنگینی است و آنها مغز متفکر هستند. حسابداران افرادی دقیق، پویا، فکور، سریع، خوش فکر و سالم و جزو پر تلاش ترین هستند که مستمرا فعالیت ذهنی دارند و در این حال خستگی ناپذیر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->