عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

موحدیان: تلاش کردیم با پرهیز از حرکات نمایشی، مبتنی بر نیاز‌های واقعی مردم حرکت کنیم

  • کد خبر: ۱۳۸۳۱۱
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
موحدیان: تلاش کردیم با پرهیز از حرکات نمایشی، مبتنی بر نیاز‌های واقعی مردم حرکت کنیم
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در دوره ششم مدیریت شهری تلاش کردیم با پرهیز از حرکات نمایشی، مبتنی بر نیاز‌های واقعی مردم حرکت کنیم و در این زمینه داده‌های پژوهشی قطعا مؤثر و راهگشاست.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان در آغاز شصت‌و‌یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا‌(س)، اظهار کرد: در آستانه روز دانشجو قرار داریم. در کلام و منویات رهبر معظم انقلاب، دانشگاه و دانشجو جایگاه رفیعی دارد. ایشان می‌فرمایند: «از دانشگاه همیشه و در همه جا این انتظار هست که محل جوشش و اوج دو جریان حیاتی در کشور باشد: اول، جریان علم و تحقیق؛ دوم، جریان آرمان‌گرایی‌ها و آرمان‌خواهی‌ها و هدف‌گذاری‌های سیاسی و اجتماعی.» لازم است این دو موضوع به‌عنوان دو راهبرد مد‌نظر دانشگاه‌ها و دانشجویان باشد.

وی ضمن گرامیداشت روز حسابدار، به هفته پژوهش اشاره کرد و افزود: مدیریت شهری همواره تلاش کرده است بنای فعالیت خود را بر پژوهش، تحقیق و مطالعه استوار کند؛ به‌ویژه در این دوره تلاش کردیم با پرهیز از حرکات نمایشی، مبتنی بر نیاز‌های واقعی مردم حرکت کنیم و در این زمینه داده‌های پژوهشی قطعا مؤثر است.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: ۱۹ آذرماه، سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به دستور امام راحل است. شورای عالی انقلاب فرهنگی موظف است در رأس فعالیت‌هایش به مدیریت فرهنگی جامعه در عرصه‌های مختلف بپردازد و با سیاست‌گذاری‌های اصولی خود، زمینه را برای پیدایش جامعه‏‌ای بهره‌‏مند از حیات طیبه الهی فراهم سازد و امروز هم این نقش بسیار حیاتی است.

موحدیان گفت: اما نکته‌ای که وجود دارد، این است که شاهد هستیم بسیاری از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در سطح کلان و همچنین مصوبات فرهنگی در سطح شورا‌های شهر روی زمین می‌ماند و این یکی از مهم‌ترین علل عقب‌ماندگی‌ها و نقایص در عرصه فرهنگی است.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پایان با گرامیداشت ۲۰ آذرماه، سالروز شهادت شهید آیت‌الله دستغیب، تصریح کرد: آیت‌الله دستغیب‌(ره) به روایت امام راحل‌(ره) معلم اخلاق و مهذّب نفوس و متعهد به اسلام و جمهوری اسلامی بودند.

نامگذاری معابر فرعی به‌نام شهدای گران‌قدر

۱. نامگذاری معبر فرعی دارالخوین۲ واقع در بلوار خرمشهر با حفظ شماره، به نام شهید محمدرضا گفتاری
 ۲. نامگذاری معبر فرعی شهید منظم تولایی۱ با حفظ شماره، به نام شهید رحیم علی اکبری
 ۳. نامگذاری معبر فرعی هفت تیر۵ با حفظ شماره، به نام شهید عباس جابری نجف ابادی
 ۴. نامگذاری معبر فرعی هاشمیه۶۲.۵ با حفظ شماره به نام شهید محمد حسن ایزد پناه
 ۵. نامگذاری معبر فرعی گوهرشاد۸ واقع در بلوار ارشاد با حفظ شماره، به نام شهید سید علیرضا نبوی ثالث

دستور کار بعدی صحن علنی شورا در رابطه با اصلاح اساسنامه و تغییر نام سازمان حمل و نقل و ترافیک بود؛ که ۹ بند آن م‌ورد بررسی قرار گرفت.

اصلاح آیین نامه واگذاری اتوبوس مینی بوس و بهره برداری از خطوط اتوبوسرانی به بخش غیر دولتی 

سه روش به روش‌های واگذاری موجود در فصل دوم آیین نامه واگذاری اتوبوس مینی بوس و بهره برداری از خطوط اتوبوس رانی به بخش غیر دولتی پیشنهاد شد. بهره برداری از ناوگان اتوبوس رانی بدون لحاظ هزینه فنی، بهره برداری از ناوگان اتوبوس رانی با بحاظ هزینه‌های فنی، واگذاری ناوگان جمایتی دولت و بهره برداری از خطوط از جمله روش‌های جدید پیشنهاد شده است.

تصویب طرح شمول شهریه قابل پرداخت سرویس‌ها یا ناوگان تحت نظارت اتوبوسرانی در قالب مصوبات حمایتی دوره 

ماده واحده: با عنایت به مصوبات حمایتی مشاغل در دوره بیماری کرونا شهریه قابل پرداخت سرویس‎ها یا ناوگان تحت نظارت اتوبوسرانی مشمول بند ۸ مصوبات ۸۴۲۱/۹۹/۵/ش مورخه ۰۴/۰۶/۱۳۹۹ و ۱۶۱۱۴/۹۹/۵/ش مورخه ۰۳/۱۰/۱۳۹۹ و بند ۶ مصوبه ۵۰۹۸/۱۴۰۰/۵/ش مورخه ۰۹/۰۴/۱۴۰۰ است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->