راهکار‌های از بین بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی استان برچیده خواهد شد رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم‌شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردوخاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟
سرخط خبرها

هر روز ۷ تا ۸ هزار بلیت قطار به علت شیوع کرونا لغو می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۹۰۶
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۲
هر روز ۷ تا ۸ هزار بلیت قطار به علت شیوع کرونا لغو می‌شود
عضو هیئت مدیره انجمن شرکت‌های حمل و نقل ریلی گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا، روزانه بین ۷ تا ۸ هزار بلیت قطار کنسل و استرداد می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد رجبی با بیان اینکه مسافرانی که بعد از تاریخ ۳ اسفند اقدام به خرید بلیت قطار کنند در صورت کنسلی جریمه از آنها دریافت نخواهد شد، گفت: مسافرانی که پیش از تاریخ سوم اسفند ماه نیز بلیت قطار خریداری کرده باشند، در صورت کنسلی و یا استرداد، بدون کسر جریمه، مبلغ بلیت آنها بازگردانده خواهد شد اما بازگرداندن مبلغ کسر شده به بعد از ۱۶ فروردین سال آینده موکول شده است.

وی با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا میزان انصرافی‌های بلیت قطار به شکل چشم گیری افزایش یافته است، ادامه داد: بیش از ۲۵ هزار بلیت همزمان با شیوع ویروس کرونا کنسل شده و روزانه ۷ تا ۸ هزار بلیت قطار کنسل و استرداد می‌شود.

مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا تاکید کرد: تمامی شرکت‌های حمل و نقل ریلی از جمله شرکت حمل و نقل رجا آماده همکاری با وزارت بهداشت است و با وجود آن که خسارت‌های میلیاردی به این شرکت‌ها وارد شده اما در صورت رفع شیوع ویروس کرونا این شرکت‌ها اقدامات لازم را برای جا به جایی مسافران نوروزی انجام خواهند داد.

عضو هیئت مدیره انجمن شرکت‌های حمل و نقل ریلی بیان کرد: با توجه به افزایش کنسلی بلیت قطارها تعداد واگن‌های قطار هم کاهش یافته است اما برای جا به جایی مسافران با ادغام قطارها مسافرانی که سفرهای ضروری دارند را جا به جا خواهیم کرد.

رجبی تصریح کرد: برای جا به جایی مسافران در ایام نوروز هیچ مشکل و یا کمبودی وجود ندارد و امیدواریم با رفع شیوع ویروس کرونا بتوانیم به حالت عادی بازگردیم.

وی با تاکید بر اینکه برای جبران خسارت‌ها به هیچ عنوان قیمت‌های بلیت قطار گران نخواهد شد، توضیح داد: روزانه تمامی واگن‌های قطار به صورت کامل با محلول‌های ضدعفونی کننده گندزدایی و ضد عفونی می‌شوند.

مدیرعامل رجا اظهار کرد: خوشبختانه امسال برای ایام نوروز تمامی کلاس قطارها ارتقا یافته و از لحاظ رعایت نظافت و بهداشت بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت قوانین بهداشتی رعایت می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن شرکت‌های حمل و نقل ریلی تاکید کرد: شرکت‌های حمل و نقل ریلی اقدامات قابل توجهی برای نوسازی خیابان‌های خود در دستور کار قرار داده بودند و حدود ۵۰۰ دستگاه با به صورت کامل نوسازی شده است.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->