جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا، ۴۵ هزار گلوله تانک برای اسرائیل ارسال می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۹۰۸۷
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۲
آمریکا، ۴۵ هزار گلوله تانک برای اسرائیل ارسال می‌کند
رویترز جمعه شب به نقل از یک مقام فعلی و یک مقام سابق آمریکایی گزارش داد که دولت جو بایدن از کنگره درخواست کرده است تا با فروش ۴۵ هزار گلوله برای استفاده‌ی تانک‌های مرکاوی اسرائیلی در جنگ غزه موافقت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، این درخواست در حالی مطرح شده که استفاده از تسلیحات آمریکا در جنگی که جان هزاران نفر را گرفته، نگرانی‌های زیادی ایجاد کرده است.

این محموله تسلیحاتی بیش از ۵۰۰ میلیون دلار ارزش دارد و جدا است بودجه اضافی ۱۱۰.۵ میلیارد دلاری است که دولت بایدن برای اوکراین و اسرائیل درخواست کرده است.

به نوشته رویترز، اعضای کمیته‌های روابط خارجی سنا و مجلس نمایندگان آمریکا در حال بررسی این درخواست هستند.

یک مقام فعلی و «جاش پال» سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا گفتند که این وزارتخانه این دو کمیته را تحت فشار قرار داده است تا موافقت خود را با این درخواست بسرعت اعلام کنند.

پال اظهار کرد: این درخواست اوایل هفته گذشته به کنگره رفت و آنها ۲۰ روز برای بررسی آن فرصت دارند.

خبرگزاری رویترز هفته گذشته در گزارشی به نقل از منابع آگاه اسرائیلی و آمریکایی نوشت که با وجود افزایش تلفات ناشی از تهاجم مجدد اسرائیل به جنوب غزه، دولت بایدن از محدودکردن کمک‌های نظامی خود به این رژیم خودداری می‌کند.

به نوشته رویترز، آمریکا سالانه ۳.۸ میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل می‌کند که این اقلام نظامی از جت‌های جنگنده تا بمب‌های قدرتمندی که می‌توانند تونل‌های حماس را تخریب کنند، شامل می‌شود. دولت بایدن به‌تازگی از کنگره خواست تا ۱۴ میلیارد دلار کمک اضافی به اسرائیل را تصویب کند.

تارنمای آکسیوس نیز اخیرا گزارش داد که واشنگتن بین سال‌های ۱۹۵۰ تا ۲۰۲۲ بیش از ۷۰ هزار نوع سلاح از جمله جنگنده، وسایط نقلیه زمینی، موشک و بمب به اسرائیل ارائه کرده است.

آمریکا در سال ۲۰۲۳ حداقل ۱۶ نوع تسلیحات از جمله موشک و هواپیما در اختیار اسرائیل قرار داده، اگرچه تعداد و نوع دقیق تسلیحات مشخص نشده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->