طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد
سرخط خبرها

بازنشستگان تأمین اجتماعی خواستار اجرای صحیح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگی شدند

  • کد خبر: ۱۹۹۲۰۶
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰
بازنشستگان تأمین اجتماعی خواستار اجرای صحیح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگی شدند
مسئول امور درمان کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی خواستار بررسی دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگی شد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، قربانعلی رمضانی امروز ۱۸ آذر در نشست خبری کانون کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی خراسان رضوی پیرامون موضوعات و مشکلات معیشتی و درمان مستمری‌بگیران و بازنشستگان در مشهد اظهار کرد: ماده ١۴١ قانون تأمین اجتماعی و متناسب‌سازی در برنامه هفتم اگر توسط نمایندگان مجلس شفاف نشود و سازمان را مجبور به اجرا نکنند، بعد از تصویب دیگر نمی‌توان در آن تجدید نظری صورت گیرد؛ زیرا تنها شورایی که تجدیدنظر ندارد شورای‌عالی کار است. آنچه مصوب شود به سرعت اجرا می‌شود و نه مجلس و دولت نمی‌توانند دخالت کنند.

وی افزود: ما از نمایندگان مجلس انتظار داریم قبل از اینکه این برنامه اجرا شود کار‌های لازم را برای بهبود شرایط انجام دهند تا حقی از بازنشستگان ضایع نشود.

رمضانی خاطرنشان کرد: در اجرای قانون تقاضای خلاف اجرای قانون را نداریم و مجلس شورای اسلامی باید تغییراتی در ماده ١۴١ قانون تأمین اجتماعی اعمال کند. متأسفانه باید بگوییم که در شورای‌عالی کار نماینده از سمت ما وجود ندارد. همچنین امیدوارم امسال ماده ٩۶ تأمین اجتماعی درست اجرا شود و حقوق بازنشستگان را در نظر داشته باشند.

سازمان تأمین اجتماعی نه دولتی است و نه خصوصی و ما مانده‌ایم

همچنین حمید زینعلی، عضو هیئت مدیره کانون بازنشستگان مشهد در این نشست ادامه داد: رسانه‌ها پل ارتباطی بین مردم و مسئولان و زبان گویای مردم هستند. در جامعه کارگران بازنشسته مشکلات زیادی دارند، ولی جامعه بازنشستگان در خور شأنشان مورد توجه قرار نگرفته‌اند.

وی افزود: شاغلان راه‌های زیادی برای تأمین هزینه دارند اما جامعه بازنشستگی ندارند. امروز مسئولان فاصله تورم با مزد شاغلان را احساس کردند، اما این فاصله با مزد بازنشستگان احساس نشده است.

وی با اشاره به یک سری از مشکلات بازنشستگان ادامه داد: بسیاری از بازنشستگان ما جزو جاماندگان از سهام عدالت هستند و بحث پرداخت ۵ درصد سهام شستا به بازنشستگان هنوز اعمال نشده است. همچنین درخصوص گرفتن وام و برخی مزایا بازنشستگان معترض هستند.

زینعلی گفت: نتیجه امروز کانون بازنشستگان به دلیل نگاه سیاسی دولت به تأمین اجتماعی است و دولت‌ها در سال‌های اخیر قانونی آوردند که آثار و تبعات آن را همه ما لمس می‌کنیم. سازمان تأمین اجتماعی نه دولتی است و نه خصوصی و ما مانده‌ایم. نگران تورم سال آینده هستیم و با توجه به زمزمه‌های که می‌شنویم تورم بالایی در انتظار است. امیدواریم شورای عالی کار و دولت توجه ویژه‌ای داشته باشند که اتفاقی که در سال گذشته افتاد برای حقوق سال آینده بازنشستگان به وجود نیاید.

در پایان نشست تعدادی از بازنشستگان از شرایط فعلی خود بسیار ناراضی بودند و یکی از بازنشستگان گفت: من ٨ میلیون و ۵٠٠ تومان حقوق می‌گیرم، شما به من بگویید چطور زندگی خود را بگذرانم؟ یکی از خانم‌های بازنشسته می‌گفت که حقوق بنده ۶ میلیون و ۵٠٠ تومان است. یکی از بازنشستگان فریاد می‌زد که صاحبخانه من را جواب کرده است و اسباب‌های من در کوچه است چه کار برای من می‌کنید، متأسفانه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی شرایط خوبی ندارند.

یکی از بازنشستگان در این نشست گفت: حتی پول ندارم که گوشت بخریم و ویتامین‌های بدنم خودم و خانواده‌ام را تأمین کنم، بیشتر بیماری‌های ما به دلیل نخوردن غذای کافی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->