زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایگاه‌های اسرائیل، هدف حملات حزب الله لبنان

  • کد خبر: ۱۹۹۲۶۰
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳
پایگاه‌های اسرائیل، هدف حملات حزب الله لبنان
حزب‌الله لبنان اعلام کرد که چندین موضع ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال اراضی اشغالی هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان اعلام کرد که موضع صهیونیستی «السماقه» واقع در مزارع اشغالی شبعا و محل حضور نظامیان صهیونیست در اطراف این موضع را با موشک هدف قرار داده است.

حزب‌الله لبنان تاکید کرد که رزمندگان لبنانی تجمع نظامیان دشمن در اطراف موضع صهیونیستی «رامیا» را هدف قرار داده‌اند.

همچنین بنا بر بیانیه حزب‌الله لبنان، موضع صهیونیستی «البغدادی» نیز با تسلیحات مناسب هدف قرار داده شده و نظامیان و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی به صورت مستقیم آسیب دیده‌اند.

علاوه بر این رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان تجمع نظامیان صهیونیست در اطراف موضع «رویسه العاصی» را نیز هدف گرفتند.

همچنین حزب‌الله لبنان از حمله موشکی به مقر فرماندهی لشگر ۹۱ ارتش رژیم صهیونیستی در پادگان صهیونیستی «برانیت» خبر داد.

حزب‌الله لبنان اعلام کرد که موضع دریایی صهیونیستی الناقوره را با تسلیحات مناسب هدف گرفته و به آن آسیب زده است.

این رسانه‌ها اعلام کردند که یکی از مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در «هار دوف» واقع در مزارع اشغالی شبعا با خمپاره هدف گرفته شده است.

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که صدای آژیر هشدار در منطقه اشغالی «کوش» در نزدیکی مرزهای شمالی اراضی اشغالی به صدا درآمده است.

از سوی دیگر توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی اللبونه، شهرک بلیدا، جنوب شهرک محیبیب، اطراف کفرشوبا و حدفاصل شهرک‌های راشیا الفخار و الفردیس و وادی السلوقی را گلوله‌باران کرد.

خبرنگار المیادین گزارش داد که جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی اطراف شهرک «طیر حرفا» را بمباران کرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->