پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲ شرط انگلیس برای حمایت از آتش‌بس در غزه

  • کد خبر: ۲۰۰۰۹۸
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۸
۲ شرط انگلیس برای حمایت از آتش‌بس در غزه
نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که این کشور از «آتش‌بس پایدار» در غزه، به این شرط که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از پرتاب موشک به سمت فلسطین اشغالی دست کشیده و تمام اسرای صهیونیست را آزاد کند، حمایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ریشی سوناک روز چهارشنبه در نشست هفتگی پرسش‌ از نخست وزیر در مجلس عوام ادعا کرد: کسی مایل نیست که درگیری‌ها (در غزه) برای لحظه‌ای ادامه پیدا کند. ما فورا به وقفه‌های بشردوستانه بیشتری نیاز داریم تا تمام اسرا خارج و کمک‌های نجات‌بخش به داخل غزه منتقل شود تا رنج مردم فلسطین را تسکین دهد.

وی مدعی شد: ما به طور پیوسته اعلام کردیم که از برقراری آتش‌بس پایدار، به این معنا که حماس از پرتاب موشک به اسرائیل دست بکشد و تمام اسرا را آزاد کند، حمایت می‌کنیم.

نخست وزیر انگلیس در پاسخ به سوالی درباره علت رای ممتنع این کشور به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره آتش‌بس فوری در غزه ادعا کرد: ما عمیقا نگران پیامدهای ویران‌گر جنگ غزه هستیم. افراد زیادی جان خود را (در این باریکه) از دست داده‌اند و من این موضوع را در گفت‌وگوی تلفنی با نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) مورد تاکید قرار دادم.

گفتنی است که مجمع عمومی سازمان ملل دیروز (سه‌شنبه) قطعنامه‌ای را با رای مثبت ۱۵۳ عضو خود یعنی اکثریت قاطع آرا تصویب کرد که خواستار آتش بس فوری بشردوستانه در غزه و همچنین آزادی فوری و بدون قید و شرط همه اسرا شده است. انگلیس مهمترین متحد آمریکا و کشورهایی همچون آلمان، ایتالیا، هلند و اوکراین به این قطعنامه رای ممتنع دادند.

سوناک با بیان اینکه انگلیس برای انتقال کمک‌های امدادی بیشتر به غزه تلاش می‌کند، مدعی شد: وزیر امور خارجه در حال انتصاب یک هماهنگ‌کننده در امور بشردوستانه است و من در تماس با نتانیاهو تاکید کردم که گذرگاه «کرم ابوسالم» را باز کند تا کمک‌های امدادی بیشتری وارد (غزه) شود.

نخست وزیر انگلیس ادامه داد: ما همچنین در حال بررسی کریدورهای دریایی هستیم، کاری که انگلیس به خوبی می‌تواند هدایت کند و من به شما اطمینان می‌دهم که برای انتقال کمک‌های امدادی به افراد نیازمند (در غزه) به‌طور شبانه‌روزی کار خواهیم کرد.

این درحالی است که ساعاتی پیش وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور در اقدامی هماهنگ با ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های جدیدی را علیه مسوولان و حامیان مالی حماس و جهاد اسلامی وضع کرده است. این دومین دور تحریم‌های هماهنگ دو کشور علیه عناصر وابسته به حماس، از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

به دنبال پایان آتش ‌بس‌موقت چهار روزه میان حماس و اسرائیل، قطر به عنوان یکی از کشورهای میانجی اعلام کرد که توافق حماس و تل آویو برای تمدید آتش بس به مدت ۴۸ ساعت حاصل شده است. حماس هم اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتش‌بس بشردوستانه موقت برای ۲ روز دیگر، بر اساس همان شروط آتش‌بس قبلی به توافق رسیده است.

سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که شمار شهدا از ابتدای تجاوزات تاکنون به ۱۸ هزار و ۴۱۲ نفر افزایش یافته و شمار مجروحان نیز از مرز ۵۰ هزار نفر عبور کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->