گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

وزیر کشور: حمل‌ونقل درون‌شهری پاسخگوی نیاز شهروندان نیست | پیش‌بینی تامین ۲۰۰ هزارموتورسیکلت برقی در کشور

  • کد خبر: ۲۰۰۹۰۱
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳
وزیر کشور: حمل‌ونقل درون‌شهری پاسخگوی نیاز شهروندان نیست | پیش‌بینی تامین ۲۰۰ هزارموتورسیکلت برقی در کشور
وزیر کشور بر لزوم تسریع در بهره گیری از اتوبوس‌های برقی درشهرهای کشور تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در همایش روز ملی حمل و نقل گفت: بی تردید حمل و نقل در زندگی انسان نقش برجسته‌ای دارد. در حقیقت حرکت و تحرک بیشترین زمان را در زندگی بشر به خود اختصاص می‌دهد و اساسا حرکت رمز ادامه حیات است؛ لذا مشخصاتی که برای عناصر مشترک میان انسان، حیوان و گیاه بر می‌شمارند، حرکت است.

وی افزود: حرکت به لحاظ فلسفی موضوع مهمی است و توجه به آن از مهمترین دغدغه‌های زندگی بشر قلمداد می‌شود. به گونه‌ای که زندگی به حمل و نقل وابسته است و حمل و نقل جایگاه مهمی در زندگی اقتصادی، اجتماعی و روزانه مردم دارد و اگر بگوییم از نیاز‌های اساسی امروز بشر است حرف درستی زده شده، لذا مداوم تلاش می‌شود که در زمان‌ها و مکان‌های مختلف با فناوری‌های جدید در جهت توسعه حمل و نقل حرکت کنیم. البته مبنا بر این است که حمل و نقل فیزیکی را کاهش دهیم، ولی بخش مهمی از حیات انسان در حمل و نقل فیزیکی تعریف می‌شود.

وزیر کشور با تأکید بر اینکه در پیشرفته‌ترین وجوه علمی از حرکت جرم در کسری از زمان صحبت می‌شود، افزود: این موضوع نیز نوعی از حرکت و حمل و نقل قلمداد می‌شود. در قرآن کریم نیز مرتب به موضوع حرکت توجه شده و سیر و حرکت از موضوعات مهم قرآن است.

وی ادامه داد: حمل و نقل نیاز بنیادین است و هنگامی که در مورد زندگی مردم صحبت می‌کنیم نمی‌توانیم از حمل و نقل غافل باشیم. در دنیا تکنولوژی مدام پیشرفت می‌کند و یکی از وجوه فناوری در همین حوزه حمل و نقل است. در کشور ما نیز حمل و نقل در همه ابعاد آن اعم از درون شهری، برون شهری، هوایی، ریلی و ... اهمیت ویژه‌ای دارد و به عنوان یک نیاز جدی مردم از سویی نمایی از تأمین ایمنی و امنیت را به نمایش می‌گذارد و از سوی دیگر در حوزه مسائل محیط زیستی و رفاه و آسایش حائز اهمیت است.

وحیدی افزود: در حمل و نقل درون شهری که بر عهده شهرداری‌های کشور است شاهد فرسودگی هستیم که باید ناوگان حمل و نقل عمومی نوسازی شود. در حال حاضر حمل و نقل درون شهری پاسخگوی نیاز مردم نیست و بازسازی و نوسازی آن باید بطور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در شهر‌های قم و کرمانشاه مد‌های دیگر حمل و نقل یعنی مونوریل پیش بینی شده است، افزود: در شهر‌های دیگری همچون همدان، رشت و قزوین نیز بحث تراموا مطرح است و ۹ شهر کشور نیز از مترو استفاده می‌کنند؛ لذا مد‌های مختلف حمل و نقل مورد توجه قرار گرفته و اخیرا نیز موضوع برقی شدن فصل جدیدی را پیش روی ما قرار داده است. البته در مورد برقی سازی از گذشته گران بودن آن مطرح می‌شده، اما امروز در مقابل آثار سوء محیط زیستی ناشی از سوخت‌های فسیلی چاره‌ای جز بهره گیری از این مسئله وجود ندارد. البته تا حدودی تکنولوژی آن نیز ارزان سازی شده است، اما باید تلاش بیشتری در این حوزه صورت بگیرد.

وی ادامه داد: در حوزه تاکسیرانی و ون که بخش خصوصی عهده دار آن است باید زمینه تسهیلات را فراهم کنیم تا بتوانند وسایل برقی را تهیه کنند و با قیمت قابل قبولی آن را بکار بیندازند. در حوزه اتوبوسرانی نیز قرارداد‌هایی منعقد شده و خوشبختانه کرج پس از تهران اتوبوس‌های برقی را وارد می‌کند که امیدواریم سرآغاز تلاش برای تسریع در بهره گیری از اتوبوس‌های برقی در شهر‌های کشور باشد.

وزیر کشور با اشاره به پیش بینی تامین ۲۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی در کشور گفت: باید تسهیلات ویژه و تشویق‌هایی در این حوزه در نظر گرفته شود تا رغبت بهره گیری از این وسایل افزایش پیدا کند. ما در حوزه برقی سازی تأخیری در سال‌های گذشته داشتیم و باید خیلی زودتر این کار را آغاز می‌کردیم؛ لذا امروز نیاز است که با تلاش مضاعفی در این حوزه گام برداریم.

سرعت تولید قطار‌های بومی از سرعت تکمیل زیرساخت‌های مترو پیشی بگیرد

وی تاکید کرد: باید نسبت به بومی سازی ناوگان نیز سرعت خود را افزایش دهیم. در حال حاضر یک رام از قطار‌های مترو به صورت بومی تولید شده که امیدواریم این موضوع در عمل کمک کند که این بومی سازی قطار‌ها توسعه پیدا کند. باید سرعت تولید قطار‌های بومی از سرعت تکمیل زیرساخت‌های مترو پیشی بگیرد.

وحیدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع اربعین و حمل و نقل راهپیمایی اربعین اشاره کرد و افزود: یکی از توفیقات بسیار بزرگ ما اربعین و حمل و نقل آن است که خوشبختانه با هماهنگی و همکاری شهرداری‌ها، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و مجموعه وزارت راه و وزارت کشور و همچنین بهره گیری از ظرفیت‌های عمومی دیگر همانند تاکسی‌های اینترنتی که نقش خوبی را ایفا کردند، حمل و نقل اربعین به شکل مناسبی خدمت رسانی به زائرین را انجام داد و نیاز است که آمادگی بیشتری برای اربعین پیش رو فراهم شود. در حوزه حمل و نقل و ایمنی که بخش مهمی از آن است همکاری و هماهنگی بسیار خوبی را از سوی فراجا شاهد بودیم که قابل تقدیر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->