نماینده مشهد در مجلس: حدود ۳۰ میلیون جمعیت کشور درگیر بازی‌های رایانه‌ای هستند| نقش بازی در تأثیرگذاری از سینما بیشتر و پررنگ‌تر است اربعین؛ فرصتی مهم برای انتقال پیام ایستادگی در برابر محور غربی_عبری است اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء قالیباف: جنگ شناختی و رسانه‌ای مؤثرتر از جنگ سخت و نظامی است السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکایی‌ها از سیاست بایدن در غزه ناراضی‌اند

  • کد خبر: ۲۰۱۰۰۳
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۶
آمریکایی‌ها از سیاست بایدن در غزه ناراضی‌اند
نظرسنجی‌ها پیش از انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا نشان می‌دهد حدود نیمی از مردم این کشور از سیاست حمایتی کاخ سفید در قبال رژیم اسرائیل ناراضی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، نظرسنجی مشترک روزنامه نیویورک تایمز و کالج سینا (Siena College) نشان می‌دهد که رای دهندگان آمریکایی از نحوه مدیریت کاخ سفید و دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمرکا در جنگ غزه و حمایت این کشور از رژیم صهیونیستی استقبال نمی‌کنند.

بر اساس این گزارش، در میان آمریکایی‌ها نزدیک به همان میزانی که خواستار ادامه عملیات نظامی رژیم اسرائیل هستند، به همان میزان نیز خواستار جلوگیری از تلفات غیرنظامیان در نوار غزه هستند.

درحالیکه جنگ اسرائیل و حماس وارد سومین ماه خود می‌شود، نظرسنجی‌ها حاکی از این است که مردم آمریکا از سیاست دولت شان در حمایت از رژیم اسرائیل خیلی رضایت ندارند و از بایدن می‌خواهند که بر این رژیم برای توقف مخاصمه فشار وارد کند.

طی نظرسنجی مشترک شبکه سی‌بی‌اس نیوز و موسسه افکارسنجی یوگاو که یکشنبه منتشر شد، ۳۹ درصد از پرسش‌شوندگان گفتند که سیاست‌های بایدن در قبال این جنگ را تایید می‌کنند.

این نظرسنجی حاکی است که نارضایتی از عملکرد بایدن در برابر این جنگ افزایش یافته است. نظرسنجی دیگری که ماه اکتبر انجام شد، نشان داد که ۵۶ درصد از آمریکایی‌ها رویکرد بایدن را تایید نکردند، اما ۴۴ گفتند که عملکرد وی در مورد جنگ غزه را تایید می‌کنند.

به نوشته هیل، نتایج نظرسنجی جدید در حالی منتشر می‌شود که بایدن و سایر سران کاخ سفید درخواست‌های بیشتری مطرح کرده‌اند تا رژیم اسرائیل کشتار غیرنظامیان در غزه را کاهش دهد. اما بایدن همواره از رژیم صهیونیستی دفاع کرده و مدعی است که این رژیم حق دارد از خود دفاع کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->