معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد؛ اتمام عملیات‌های عمرانی پروژه احداث معبر بلوار کرامت جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهدمقدس: شهرداری‌ها ویترین خدمات نظام هستند+ فیلم

  • کد خبر: ۲۰۱۲۷۹
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۱
شهردار مشهدمقدس: شهرداری‌ها ویترین خدمات نظام هستند+ فیلم
شهردار مشهدمقدس گفت: خدمات شهری ویترین نظام هستند، زیرا مستقیماً با موضوعات شهری‌ و شهروندان در ارتباطند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۳۰ آذر ۱۴۰۲، در چهل و دومین نشست کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران که در هتل نوین پلاس مشهد برگزار شد، با بیان اینکه برگزاری این نشست‌های فصلی با محوریت شهرداران کلانشهر‌های ایران قطعاً در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور‌ مؤثر خواهد بود، گفت: محوریت کار شهرداری‌ها بر پایه خدمات شهری و خدمت‌رسانی بیشتر به شهروندان است. مسئولان شهری می‌توانند چند وجهی به شهروندان خدمت‌رسانی داشته باشند تا خدمات به نحو مطلوب و رضایت‌بخش باشد.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه برخی سیاست‌گذاری‌ها و تصویب قوانین به سمتی رفته که توسعه شهرنشینی را با چالش‌هایی مواجه کرده است، بیان کرد: امروزه زندگی شهرنشینی تسریع پیدا کرده است و شاهدیم که روستا‌ها خالی از سکنه شده و ۷۰ درصد زندگی شهرنشینی داریم. در واقع روستا‌ها که در گذشته حامی شهر‌ها بودند الان مصرف‌کننده شده‌اند.

وی افزود: الان سیاست‌ها باید به سمتی پیش رود که مهاجرت معکوس را مدیریت کنیم، معضلات شهر‌های مختلف متفاوت است. انواع و اقسام مشکلاتی که در دیگر شهر‌هاست را به صورت تجمیعی در مشهد شاهد هستیم، این کلانشهر پرجمعیت‌ترین شهر کشور با انبوهی از مشکلات است که باید با تدبیر مدیریت شود.

قلندرشریف افزود: خدمات شهری بسیار در معرض دید مردم است و در واقع خدمات شهری ویترین نظام هستند زیرا مستقیماً با موضوعات شهری‌ و شهروندان در ارتباطند. خدمات شهری مشهد هم در حوزه کلان دیده می‌شود و هم در زندگی مردم ساری و جاری است.

شهردار مشهدمقدس بیان کرد: بسیاری از وظایف شهرداری‌ها وظایف حاکمیتی است، اما شهرداری‌ها آن‌ها را انجام می‌دهند و این موضوع می‌تواند وظایف شهرداری را سنگین کند، اما قطعاً رضایتمندی مردم را در برخواهد داشت.

وی گفت: سال گذشته قانون درآمد‌های پایدار تصویب و ابلاغ شد، اما آنچه مورد انتظار شهرداری‌ها بود میسر نشد و زمان‌بر خواهد بود. در شهری هستیم که مضجع منور رضوی هر ساله میلیون‌ها زائر را به خود جذب می‌کند و محوریت توسعه مشهد شده است، اما آنچه آیده‌ال ماست قطعاً قابلیت اجرا ندارد و باید در سطح کلان و ملّی پیگیری شود.

وی افزود: بسیاری از بند‌های درآمد پایدار قابلیت اجرا ندارد، ولی در خدمات شهری تأثیرگذار خواهد بود. جایگاه مدیریت شهری در کشور و توانمندی شهرداری‌ها در اجرای خدمات شهر‌ها هنوز شناخته نشده است لذا در تصمیمات مجلس به آن پرداخته نمی‌شود.

شهردار مشهدمقدس بیان کرد: خدمات شهرداری‌ها در رضایتمندی مردم از سیاست و اجتماع تأثیرگذار است اما متأسفانه به این موضوع مهم در برنامه پنج ساله هفتم توجهی نشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->