رئیس صداوسیما از حمایت دولت برای بازسازی ساختمان شیشه‌ای خبر داد ویدئو | دلتنگی همایون شجریان برای پدرش کارگردان برنده اسکار از غزه حمایت کرد «کیم نواک» در جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار گرفت «شب نقد تهران» با یاد اکبر نبوی آغاز می‌شود پیکر احمد پژمان در آستانه بازگشت به وطن عدالت در حمایت از تئاتر استانی | وعده معاون امور هنری ارشاد درنگی بر قصه ملک محمد | نمایشگاه نقاشی « گاه نگاه» در نگارخانه هنگام مشهد «هری پاتر» با حضور یک چهره قدیمی رنگ‌وبوی نوستالژیک گرفت کنسرت رایگان همایون شجریان در تهران برگزار می شود + تاریخ و محل اجرا ایرج صغیری درگذشت + علت فوت حال اکبر زنجانپور رو به بهبود است (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) «پیرپسر» با فروش ۱۵۱ میلیارد تومانی صدر گیشه را فتح کرد ایران من، موضوع دهمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی کودک و نوجوان عدالت فرهنگی با ۱۰۰ کتابخانه سیار کلید خورد «کنکل» همچنان در بلاتکلیفی | قسمت چهاردهم هم به پخش نرسید بلیت فیلم‌ها در روز ملی سینما نیم‌بها است مدیرکل دفتر موسیقی: بیشتر سالن‏‌های کنسرت تاییدیه آتش‌‏نشانی گرفتند انیمیشن یوز با آغاز سال تحصیلی اکران می‌شود آخرین خبر از حال اکبر زنجانپور (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لزوم افزایش سهم شهروندان در اهدای نشان مشهدالرضا

  • کد خبر: ۲۰۱۳۰۵
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
لزوم افزایش سهم شهروندان در اهدای نشان مشهدالرضا
معاون شهردار و رئيس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: در این شهر چهره‌های بسیاری داریم و در تلاش هستیم در سال آینده سهم معرفی مردمی افزایش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی، در نشست تخصصی مدیران شهر با مدیران رسانه‌ای مشهد با موضوع نشان مشهد و روز مشهد که امروز، ۳۰ آذر ۱۴۰۲ در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: مشهد شهر ویژه ای است؛ در این شهر چهره‌های بسیاری داریم و در تلاش هستیم در سال آینده سهم معرفی مردمی افزایش پیدا کند.

وی تصریح کرد: در هر کارگروه یک نشان بیشتر داده نخواهد شد، دامنه اثرگذاری بیشتری را مدنظر قرارخواهیم داد و رقابت بسیار سخت است؛ در خصوص نشان مشهد نیز مجموعه‌ای از پیشنهادات آماده شده و شورای راهبردی این پیشنهادات را بررسی می‌کند.  

باغگلی گفت: تفاوت دوره اول با دیگر دوره‌ها این است که در دوره‌های بعدی فاصله یک‌ساله ملاک است، اما در دوره اول وسعت بیشتری را در نظر گرفته‌ایم که این امر کار را بسیار سخت کرده است.

وی در ادامه به شهرآرانیوز گفت: در کشور نامگذاری یک روز به نام یک شهر در اختیار شورای فرهنگ عمومی آن شهر است. شورای فرهنگ عمومی مشهد نیز روز ۱۰ دیماه را به عنوان روز مشهد پذیرفته است؛ لذا از لحاظ قانونی این روز برای مشهد ثبت شده است.

وی افزود: آنچه که به دنبال آن هستیم، این است که روز ملی مشهد در تقویم ملی به ثبت برسد. در شورای عمومی کشور، بحث بر سر این است که با توجه به وجود محدودیت ورود اسامی شهر‌ها به تقویم رسمی کشور، روزی با عنوان «روز خراسان» نامگذاری شده و در تقویم ثبت شود که دایره شمولیت بیشتری داشته باشد. اما نکته اینجا است که مشهد به دلیل ویژگی خاصی که دارا است و پایتخت معنوی کشور محسوب می‌شود، این قابلیت را دارد که به صورت مستقل و اختصاصی، روز ملی درباره آن ثبت شود.

باغگلی خاطرنشان کرد: این موضوع نیز در حال مذاکره است و تلاش بر آن است که روز ملی مشهد در تقویم ثبت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->