وعده وزیر فرهنگ و ارشاد برای پایان پروژه تئاتر شهر تا جشنواره فجر واکنش تند نیوشا ضیغمی به مصاحبه فریبا نادری + عکس حادثه برای عوامل سریال «بیست و یک» در تهران آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۲۶ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴) آغاز پنجمین جشنواره ملی شعر کودک تکذیب نمایش فیلم «زن و بچه» سعید روستایی در جشنواره حیفا اسرائیل ترانه امروز خالی از حکمت است | گفت وگو با امید روزبه به بهانه رونمایی از سومین مجموعه ترانه های او صحبت‌های «علی نصیریان» در مراسم رونمایی از کتاب «چمدان تئاتر» فرهاد آییش استقبال مردم مصر از سریال «یوسف پیامبر» نادر فلاح روی صحنه «رقص پا» می‌رود داوری «الیکا عبدالرزاقی» در جشنواره تئاتر خیابانی مریوان آغاز پیش‌تولید سریال «بازی شجاعت» برای پخش از شبکه خانگی کج‌سلیقگی در کمدی‌ها ادامه دارد | نگاهی به فیلم «کج‌پیله» که تابوشکنی فرهنگی را رمز موفقیت خیالی‌اش می‌داند + نظر مخاطبان «کج پیله» در صدر گیشه سینمای خراسان‌رضوی رقابت «۲۴:۰۱ دقیقه» در یک جشنواره برزیلی درخشش فیلم‌سازان مشهدی در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ۱۴۰۴ فیلم مستند «رویای روژین» در راه روسیه «پل شریدر» سراغ هوش مصنوعی می‌رود
سرخط خبرها

اعتکاف در منزل با رادیو اعتکاف

  • کد خبر: ۲۰۱۴۸
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵
اعتکاف در منزل با رادیو اعتکاف
به دنبال تعطیلی اجتماعات و مراسم دینی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، امسال مراسم اعتکاف با راه‌اندازی رادیو اعتکاف در منازل برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، حمید شاه‌آبادی گفت: با توجه به شرایط موجود کشور و تعطیلی اجتماعات و مراسم؛ از جمله مراسم معنوی اعتکاف برای جلوگیری از بیماری کرونا، امسال مراسم اعتکاف در منازل به همراه رادیو برگزار می‌شود تا مومنین فرصت ایام البیض را برای نیایش و ارتباط با خدا از دست ندهند. شاید رادیو اعتکاف، جایگزین مناسبی برای مراسم اعتکاف در شرایط کنونی باشد و شعار هر خانه یک مسجد را برای ارتباط با خدا، دعا و نیایش جهت رفع گرفتاری‌ها محقق کند.

 

معاون صدا تصریح کرد: این رادیو مانند دیگر رادیوهای مناسبتی از طریق فرستنده‌ها در سراسر کشور روی طول موج اف ام ردیف ۹۵/۵ مگاهرتز پخش خواهد شد. برنامه‌های این رادیو از اذان مغرب روز شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ شروع و تا  پایان روز سه شنبه بیستم اسفند سال جاری، همزمان با ایام البیض (روزهای ۱۵،۱۴،۱۳ ماه رجب المرجب) مصادف با ۱۸، ۱۹ و ۲۰ اسفند ادامه خواهد داشت.

 

با توجه به عدم برگزاری مراسم اعتکاف در مساجد کشور  شنوندگان بسیاری از سراسر کشور خواستار تدارک برنامه‌های مناسب از  طریق رادیو شده بودند.

 

وی خاطر نشان کرد: برنامه های رادیو اعتکاف در بخش‌های ۴ ساعته ارائه خواهد شد که در هر نوبت سخنرانی‌های متناسب با این ایام و ماه رجب به صورت زنده و تولیدی پخش می شود. همچنین بخش هایی از آن به پخش تلاوت ترتیل و تحقیق کوتاه اختصاص خواهد یافت.

 

 شاه آبادی ادامه داد: پخش ادعیه و مناجات بویژه دعاهای وارد شده در این ایام ، از بخش‌های مهم این رادیو است. تهیه گزارش و نیز پخش تماس ها و تلفن های مردمی، همراه با بیان آداب و اعمال روز و نیز گزیده بیانات بزرگان و علما از قسمت های دیگر هر یک از نوبت های چهارساعته این رادیو است. بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته  شنوندگان خداجوی می‌توانند هر روز به طور زنده از بیانات وعاظ و خطبای توانا از طریق این شبکه بهره مند شوند. پخش زنده اعمال ام داوود از یکی از اماکن مذهبی نیز در این رادیو پیش بینی شده است.

 

معاون صدای جمهوری اسلامی  اظهار امیدواری کرد راه اندازی و تولید و پخش این رادیو،  فضای مناسب معنوی و مناجات برای آحاد مردم دیندار و علاقمند کشور فراهم آید.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->