فهم ظلم؛ پیش‌شرط عطش واقعی برای عدالت ۵ دستورالعمل از امام زمان (عج) برای رهایی از سردرگمی | مهدی (عج) قبله هدایت انسان امروز پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران
سرخط خبرها

انتقال اعتکاف رجبیه در مشهد به ماه رمضان

  • کد خبر: ۱۹۰۹۴
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵
انتقال اعتکاف رجبیه در مشهد به ماه رمضان
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از انتقال اعتکاف رجبیه به ماه رمضان خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صاحبقرانی گلستانی در خصوص انتقال زمان برگزاری اعتکاف رجبیه، اظهار کرد: با توجه به این‌که صلاحدید مردم برای ما اولویت دارد و اهمیت مسأله ویروس کرونا و از طرفی هم موضوع اعتکاف از جمله کار‌های جمعی‌ای است که ما باید احتیاط‌های لازم را نسبت به آن داشته باشیم و سلامتی روح انسان‌ها را بدون درنظرگرفتن سلامتی جسم نمی‌توانیم داشته باشیم، راجع‌به بحث اعتکاف تصمیم بر این شد که در قسمت استانی، بعد از این که به استان‌ها ابلاغ شد که خودشان تصمیم‌گیری کنند، زمان برگزاری اعتکاف را به ماه رمضان انتقال دهیم.

وی ادامه داد: البته این بدان معنا نیست که اگر مسجدی تمام شرایط و فضای بهداشتی را توانست فراهم کند، ما منع کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: برنامه عمومی و فراگیر ما برای اعتکاف با توجه به سفارش‌هایی که در روایات هم در مورد اعتکاف رمضانیه داریم، در ماه رمضان برگزار خواهد شد و به عبارتی برنامه ما به‌صورت متمرکز و کامل و جامع، اعتکاف رمضانیه خواهد بود.

صاحبقرانی گلستانی خاطرنشان کرد: در خصوص اعتکاف رجبیه، ان‌شاءالله اگر مسجدی توانست شرایط را فراهم کند، تیم پزشکی فراهم کرد، توانست فضای مسجد را ضدعفونی کند، فضای کافی و کامل را داشت که فاصله تعیین‌شده یک متر را داشته باشد و محیط آن‌قدر شلوغ نباشد که ویروس سریع منتقل شود یا مشکلاتی پیش آید؛ با رعایت همه این مسائل منعی نداریم و به‌صورت مردمی امکان برگزاری آن هست.

وی همچنین افزود: اعتکاف حرم رضوی مستقل است و خود تولیت باید در این زمینه نظر دهند و به عهده آستان قدس رضوی است؛ اما ما به‌صورت توصیه‌ای نسبت به کل اعتکاف روی اعتکاف رمضانی تاکید کردیم، ولی هیچ منعی نداریم که اگر کسی توانست زیرساخت آن را فراهم کند، در ماه رجب برگزار نکند. سیاست کلان ما در موضوع اعتکاف، اعتکاف رمضانیه است که ان‌شاءالله با قوت و قدرت در کل استان برگزار کنیم.
 
ابلاغ مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برای انتقال مراسم معنوی اعتکاف به دهه آخر ماه رمضان
 
انتقال اعتکاف رجبیه امسال در مشهد به ماه رمضان
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->