مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حماس به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۲۰۱۵۰۸
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰
حماس به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه واکنش نشان داد
حماس قطعنامه شورای امنیت برای افزایش ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را «گام ناکافی» توصیف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش مقاومت فلسطین بامداد شنبه از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که خواستار گسترش دسترسی به کمک‌های بشردوستانه در غزه می‌شود، اما درخواست برای آتش‌بس فوری در آن وجود ندارد، انتقاد کرد.

پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی امارات به شورای امنیت، خواستار آتش‌بس فوری بشردوستانه در غزه شده بود، اما با تهدید آمریکا به وتوی قطعنامه همانند دفعات پیشین، سرانجام و پس از چند بار تعویق در رأی‌گیری، قطعنامه افزایش کمک‌ها به غزه شامگاه جمعه به تصویب رسید.
جنبش حماس در واکنش به تصویب قطعنامه اعلام کرد: «این یک یک گام ناکافی است و با ملزومات وضعیت فاجعه‌باری که توسط ماشین نظامی (رژیم صهیونیستی) تروریست در غزه ایجاد شده سازگار نیست».

در بیانیه مقاومت اسلامی فلسطین همچنین آمده که این بیانیه «شامل تصمیم بین‌المللی برای توقف جنگ نسل‌کشی توسط اشغالگر تروریست علیه مردم فلسطین در غزه نمی‌شود».

در حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه از هفتم اکتبر تاکنون، بیش از ۲۰ هزار نفر که اکثر آن‌ها کودکان و زنان هستند به شهادت رسیده‌اند و بیش از ۵۳ هزار نفر هم مجروح شده‌اند.

حماس همچنین اعلام کرده «آمریکا دست به تهی‌کردن اساس این قطعنامه زده و از اراده جامعه بین‌المللی و مجمع عمومی سازمان ملل در توقف تجاوز علیه مردم بی‌دفاع فلسطین سر باز زده است».

نماینده روسیه در نشست شورای امنیت خواستار گنجاندن عبارت «تعلیق خصومت‌ها» در قطعنامه شد که با وتوی آمریکا، این اصلاحیه رد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->