نقش مشاور در ارتقای سلامت جامعه انکارناپذیر است | مردم به مشاوران دارای پروانه تخصصی مراجعه کنند خدا سر کار هم با ما همراه است اهمیت حقوق مردم در قبال یکدیگر در کلام وعاظ| هر چه کنی، به خود کنی خیرین سلامت در حوزه خدمات مشاوره‌ای نقش ویژه‌ای دارند انگیزه‌های بحرانی مردم در مراجعه به مراکز کلینیک و مشاوره در مشهد | مشاوره پیش از ازدواج نیازمند فرهنگ سازی است تاریخ منوّرالفکری در ایران (۱) روشن‌فکری دینی از کمبود نگاه تاریخ‌محورانه رنج می‌برد برگزاری جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام‌رضا (ع) مشهد استقبال زائران و مجاوران بارگاه رضوی از نمایشگاه «در آستان بقیع» بازدید رئیس بعثه مقام معظم رهبری از نمایشگاه «در آستان بقیع» افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت پذیرش زائران مددجو در خراسان رضوی به کجا می‌روم آخر؟ بررسی فضیلت امیرالمؤمنین(ع) در حدیث ردالشمس برگزاری نشست تخصصی «وعده صادق» در مشهد مقدس دومین نشست کارگروه ملی امام‌رضا(ع) در مشهد برگزار شد درباره بانویی نیکوکار که بانی روشنایی حرم مطهر رضوی شد شکر نعمت همجواری با امام رئوف (ع)
سرخط خبرها

توزیع روزانه ۱۳۰ هزار استکان چای در چای‌خانه‌های حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۲۰۱۸۶۴
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
توزیع روزانه ۱۳۰ هزار استکان چای در چای‌خانه‌های حرم مطهر رضوی
مشاور معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی از توزیع روزانه ۱۳۰ هزار استکان چای در چای‌خانه‌های حرم مطهر رضوی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا درخشان‌فر با بیان اینکه هم‌اکنون چهار چای‌خانه در صحن‌های حرم مطهر رضوی به زائران خدمات ارائه می‌دهند، گفت: نخستین چای‌خانه حرم در سال ۱۳۹۸ در صحن کوثر افتتاح شد و پس از آن هر سال شاهد افتتاح یک چای‌خانه در این آستان مقدس اعم از چای‌خانه‌های صحن‌های غدیر و باغ رضوان بودیم. در نهایت چهارمین چای‌خانه دائمی حرم مطهر رضوی در سال ۱۴۰۱ در صحن امام حسن مجتبی(ع) افتتاح شد. این چای‌خانه‌ها در چهار گوشه حرم مطهر احداث شده تا زائران و مجاوران از هر طرف به این حریم نورانی مشرف می‌شوند، چای‌خانه‌ای در نزدیکی مسیرشان باشد.

وی افزود: صفر تا صد راه‌اندازی هرکدام از این چای‌خانه‌ها به همت تشکل‌های مردمی و بانیان خیر انجام شده است.

وی افزود: در مجموع در چهار چای‌خانه حرم مطهر رضوی در ایام غیرپیک و معمول سال به طور میانگین ۱۳۰ هزار لیوان چای متبرک در یک شبانه‌روز بین محبان این حریم امن الهی توزیع می‌شود. این میزان به‌طور میانگین در ایام مناسبتی و پیک سال به ۲۰۰هزار لیوان چای در یک شبانه‌روز می‌رسد.

درخشان‌فر ادامه داد: بدین ترتیب در ایام معمول به طور میانگین در هر شبانه‌روز حدود ۱۲۰۰ کیلوگرم شکر و ۸۰ کیلوگرم چای در چای‌خانه‌های حضرت مصرف می‌شود. این میزان در ایام مناسبتی و پیک سال در هر شبانه‌روز به ۲۵۰۰ کیلوگرم شکر و ۲۰۰ کیلوگرم چای می‌رسد. همچنین در ایام معمول سال، نزدیک به ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم انواع دمنوش در چای‌خانه‌ها مصرف می‌شود که این آمار نیز در ایام پیک تا ۳۰کیلوگرم افزایش می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->