زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود
سرخط خبرها

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور: کسی نمی‌تواند جامعه پزشکی را به کم‌کاری متهم کند

  • کد خبر: ۲۰۲۰۱۱
  • ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور: کسی نمی‌تواند جامعه پزشکی را به کم‌کاری متهم کند
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: پیچیده‌ترین و دشوارترین اعمال جراحی در کشور انجام می‌شود، نمی‌تواند جامعه پزشکی را متهم کند که کم‌کاری کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رئیس‌زاده روز دوشنبه (۴ دی ۱۴۰۲) در نشست خبری که در محل سازمان برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه هنوز بحثی در مورد تعیین تعرفه‌های پزشکی و لحاظ قیمت تمام شده در شورای عالی بیمه مطرح نشده و این بی تفاوتی نسبت به امر مهم تعرفه، عجیب است.

رئیس‌زاده تصریح کرد: با توجه به بی توجهی نسبت به این امر مهم، برخی ناملایمات را به گردن جامعه پزشکی می‌اندازند و الان چهارم دی ماه است و هنوز برای تعیین تعرفه پزشکی هیچ اقدامی نشده است.

وی اظهار داشت: عدم اجرای سیاست‌های کلان نظام سلامت، بی توجهی به قانون بودجه در خصوص تعیین تعرفه‌های پزشکی و افزایش هزینه‌های درمان به مردم سرریز می‌شود.

رئیس‌زاده افزود: در سایه ورود اظهارنظر‌های غیرتخصصی و هجمه‌های غیرواقعی، مشکلاتی برای جامعه پزشکی به‌وجود آید و عقب گردی در برخی رشته‌ها داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در دوران همه گیری کرونا جامعه پزشکی فداکاری زیادی کرد و ۲۰۰ شهید تقدیم کردیم و وظیفه درمانی خود را به نحو احسن انجام دادند و در بحث تربیت نیرو، آموزش در دنیا اقدامات کم نظیری انجام شده است.

وی تصریح کرد: نگرانی دارم که به دلیل برخی تصمیم گیری‌های نادرست، ناسپاسی در جامعه پزشکی ایجاد شود و نباید مورد هجمه قرار گیرد.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور تأکید کرد: سلامت و نشاط جامعه پزشکی ضامن سلامت مردم است، حرمت آن‌ها نگه داشته شود و انتقاداتی وجود دارد به گوش هستیم، ولی نباید کلیت جامعه پزشکی را تخریب کنیم.

وی با اشاره به کیفیت بالای آموزش پزشکی در کشور افزود: پیچیده‌ترین و دشوارترین اعمال جراحی در کشور انجام می‌شود و بیماری برای درمان به خارج اعزام نمی‌شود، بنابراین کسی نمی‌تواند جامعه پزشکی را متهم کند که کم کاری کرده است.

رئیس‌زاده تصریح کرد: رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی در کشور ایجاد شده و کم کاری نکردیم.

رئیس‌زاده افزود: پیشرفت‌های خوب در بهداشت و درمان داشتیم ۱۶۵ هزار پزشک، بیش از ۵۰ هزار متخصص داریم، بیش از ۲ هزار متخصص خانم داریم و رشد جمعیت کشور دو و نیم برابر شده، ولی پزشکی ۱۰ برابر رشد داشته است.

صندلی خالی رزیدنت‌ها

در ادامه این نشست خبری محمود فاضل، عضو شورای عالی نظام پزشکی نیز در خصوص شرایط شغلی رزیدنت‌ها اظهار کرد: رزیدنت‌ها به فراموشی سپرده شدند به لحاظ آینده شغلی دغدغه‌های زیادی دارد. ممکن است به‌زودی با صندلی‌های خالی در رزیدنتی مواجه شویم، زیرا در برخی رشته‌ها اصلاً ورودی نداریم.

وی افزود: کارگروه فرابخشی متشکل از نظام پزشکی و سایر وزارتخانه‌ها تشکیل شده تا در خصوص پیشگیری از خودکشی در بین رزیدنت‌ها اقداماتی صورت گیرد.

رییس زاده با بیان اینکه تعرفه‌های غیرواقعی و پایین پزشکی عامل اصلی ایجاد زیرمیزی پزشکان می‌شود، اظهار داشت:میانگین رشد تعرفه‌های پزشکی طی پنج سال اخیر حدود ۲۱ درصد بوده درحالی‌که نرخ تورم حدود ۴۵ درصد است.

وی تصریح کرد: ممکن است سیستم درمانی کشور طی سال‌های آینده تبدیل به سیستم کارواشی شود، اگر کسی از زیرمیزی گله‌مند است، باید بداند عامل وقوع زیرمیزی، جامعه پزشکی نیست. عامل آن بیمه‌ها و افرادی هستند که تعرفه جامعه پزشکی را طی سال‌های اخیر پایین و غیرواقعی نگه داشته‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->