عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ایده بن سلمان برای تشکیل جنبش عربی - اسلامی برای پایان جنگ غزه

  • کد خبر: ۲۰۲۵۹۴
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۲
ایده بن سلمان برای تشکیل جنبش عربی - اسلامی برای پایان جنگ غزه
ولیعهد عربستان سعودی در سخنانی از تلاش این کشور برای تشکیل یک جنبش عربی - اسلامی به منظور تحت فشار قرار دادن جامعه بین‌المللی در راستای پایان دادن به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد بن سلمان در سخنرانی سالانه سلطنتی به نیابت از سلمان بن عبدالعزیز پادشاه این کشور در این باره اظهار داشت، با توجه به جایگاه منطقه‌ای و جهانی عربستان تلاش کردیم تا روابط سازنده خود را با کشور‌های برادر و دوست تقویت کنیم و به همین منظور سال گذشته میزبان تعدادی اجلاس بزرگ با حضور بیش از ۱۰۰ کشور بوده‌ایم.

وی گفت: عربستان برای مقابله با حوادث دردناکی که برادران ما در غزه در معرض آن هستند، نشست فوق العاده مشترک عربی - اسلامی را برگزار کرد که ریاض از طریق آن برای ایجاد یک جنبش مشترک عربی و اسلامی تلاش کرد جامعه بین المللی را تحت فشار قرار دهد تا برای توقف تجاوز اسرائیل و اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، مواضع جدی و محکمی اتخاذ کند.

بن سلمان در بخش دیگری از اظهاراتش افزود: رویکرد منسجم عربستان بر مبنای احترام به حاکمیت ملی همه کشورها، عدم مداخله در امور داخلی آنها، تعهد دائمی به اصول مشروعیت بین‌المللی و قطعنامه‌های آن، پایبندی به اصول حسن همجواری و حل و فصل اختلافات از طریق راه‌های مسالمت آمیز است.

ولیعهد عربستان سعودی همچنین ادامه داد، در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ با رشد ۶۴ درصدی به دستاورد تاریخی در حوزه گردشگری دست یافتیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->