نظام وظیفه برای مشمولان اعزامی پایه خدمتی شهریور ماه ۱۴۰۴ فراخوان صادر کرد نشست خبری روسای جمهور ایران و بلاروس: نتایج توافقات قطعا در آینده و در روند رو به رشد همکاری‌های فیمابین مشاهده خواهد شد پزشکیان: توافقات میان ایران و بلاروس را شخصاً پیگیری خواهم کرد بنت درباره افزایش تعداد مسلمان‌ها در اروپا و خطر آنها برای رژیم صهیونیستی هشدار داد کدام شهر و استان‌های کشور در روز شنبه یک شهریورماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ دادستان کل کشور مطرح کرد: خراسان رضوی پیشگام در امنیت قضائی | مفاسد اقتصادی بی‌وقفه رصد می‌شود ایران و بلاروس ۱۲ سند همکاری و ۱ بیانیه مشترک امضا کردند ویتکاف از درخواست ترامپ برای توقف فوری جنگ در غزه خبرداد وزیر کشور: اقدامات اجرایی برای پذیرایی از زائران دهه پایانی ماه صفر در سطح ملی صورت می‌گیرد وال استریت ژورنال آینده سیاسی ایلان ماسک را رازآلود دانست واکنش سخنگوی دولت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران دیدار فرستاده آمریکا با رهبر دروزی‌های اسرائیل در فرانسه یونیسف: هرماه ۴۰ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند دادستان جدید عمومی‌وانقلاب مرکز خراسان رضوی: برخورد با اراذل و اوباش و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت است وزیر نفت: بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد می‌شود کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است علت اختلال GPS از سوی وزیر ارتباطات عنوان شد سخنگوی قوه قضاییه: آشفتگی اخیر در بازار خودرو متوجه وزارت صمت است | در حوزه رمزارز با خلا قانونی گسترده‌ای روبه‌رو هستیم جلسه هیئت دولت به ریاست عارف برگزار شد | تا پایان سال ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند بقایی: سفر رئیس جمهور در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری با همسایگان است دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه
سرخط خبرها

ادامه تجاوز صهیونیست‌ها در هشتاد و سومین روز طوفان الاقصی

  • کد خبر: ۲۰۲۶۷۰
  • ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷
ادامه تجاوز صهیونیست‌ها در هشتاد و سومین روز طوفان الاقصی
جنگ در نوار غزه در حالی وارد هشتاد و سومین روز خود شده که درگیری‌ها در بحبوحه بمباران شدید شهر‌ها و مناطق شمال و جنوب نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد و یک فاجعه انسانی و بهداشتی را رقم زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع رسانه‌ای فلسطین صبح امروز (پنج‌شنبه) اعلام کردند که بمب‌افکن‌های ارتش رزیم صهیونیستی هم‌زمان با ادامه نبرد‌های زمینی مناطق مختلف نوار غزه را بمباران می‌کنند.

در تازه‌ترین حملات، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی مناطقی را در «دیر البلح» در مرکز نوار غزه بمباران کردند که بیش از ۱۰ شهید و زخمی بر جای گذاشته است. این منابع همچنین اعلام کردند که درگیری‌های زمینی میان مبارزان فلسطینی و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در محور‌های مختلف نوار غزه ادامه دارد.

افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی

در همین راستا ارتش رژیم صهیونیستی از کشته و مجروح شدن چند نظامی دیگر خود خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که سه نظامی آن در درگیری‌های زمینی در مرکز و جنوب نوار غزه کشته شدند. طبق بیانیه ارتش رژیم اشغالگر شمار تلفات نظامیان آن از هفتم اکتبر تاکنون به ۵۰۱ نفر افزایش یافته است.

بحران بهداشتی در غزه

این حملات در حالی ادامه دارد که سازمان جهانی بهداشت نسبت به وضعیت فاجعه‌بار بهداشتی و درمانی در نوار غزه هشدار داده است. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که وضعیت بهداشتی در نوار غزه بسیار وخیم است.

این سازمان در پیامی در ایکس (توییتر سابق) نوشت: در حال حاضر ۱۳ بیمارستان در نوار غزه نیمه فعال هستند و ۲۱ بیمارستان هم دیگر خدمات‌رسانی ندارند و سرویس خارج شده‌اند.

پیشنهاد مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی

از سوی دیگر شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی امروز جزئیات پیشنهاد آتش‌بس جدید در نوار غزه را فاش و اشاره کرد که این پیشنهاد از سوی تل‌آویو و واشنگتن ارائه شده است.

این شبکه عبری‌زبان در این باره گزارش داد: بر اساس پیشنهاد اسرائیلی-آمریکایی، اسرائیل در مرحله اول از مناطق پرجمعیت عقب‌نشینی می‌کند و هم‌زمان تجهیزات پزشکی بیشتری وارد نوار غزه می‌شود.

این شبکه همچنین اعلام کرد: در مرحله دوم، حماس زنان اسیر و اجساد سربازان اسرائیل را تحویل می‌دهد و پس از آن ارتش اسرائیل برای گام‌های جدید در نوار غزه آماده می‌شود.

یورش گسترده صهیونیست‌ها به چند منطقه در کرانه‌باختری

منابع رسانه‌ای اعلام کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات خود علیه ملت فلسطین به مناطق مختلف کرانه باختری یورش برده و با تیراندازی به سمت فلسطینی‌ها شماری از آن‌ها را به شهادت رسانده و مجروح کردند.

رسانه‌های فلسطین در این باره اعلام کردند که نظامیان صهیونیستی به شهر و اردوگاه «جنین» یورش برده و با رزمندگان مقاومت درگیری شدند. طبق گزارش رسانه‌های فلسطین، درگیری‌ها در جنین همچنان ادامه دارد و ارتش رژیم صهیونیستی تجهیزات بیشتری را به این شهر ارسال کرده است. صهیونیست‌ها یکی از ژنراتور‌های برق جنین را هدف قرار داده و همین اقدام شهر را در خاموشی فرو برده است.

برخی منابع از مجروح شدن چند فلسطینی در جنین خبر می‌دهند.

رسانه‌های فلسطین همچنین از یورش صهیونیست‌ها به مناطق مختلفی در رام‌الله خبر دادند. تلویزیون فلسطین در این باره اعلام کرد که یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در شهر رام‌الله به شهادت رسیده و دست‌کم ۱۲ فلسطینی دیگر مجروح شده‌اند.

طبق این گزارش، صهیونیست‌ها همچنین به مناطقی در نابلس و طولکرم یورش برده و در نتیجه آن درگیری‌هایی میان آن‌ها و مبارزان فلسطینی درگرفت. نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین به شهر اریحا و اردوگاه عین السلطان حمله کرده و با یورش به خانه‌های فلسطینی‌ها اسباب و اثاثیه آن‌ها را تخریب کردند. صهیونیست‌ها در شهر اریحا چند فلسطینی از جمله یک پزشک را بازداشت کردند.

مقاومت فلسطین به رهبری جنبش حماس، هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصر بفردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از یک وقفه یک هفته‌ای جمعه اول دسامبر (دهم آذر) بار دیگر از سر گرفته شد.

وزارت بهداشت غزه عصر چهارشنبه و در هشتاد و دومین روز جنگ اعلام کرد که شمار شهدا به ۲۱ هزار و ۱۱۰ تن رسیده است. این وزارتخانه همچنین آخرین آمار مجروحان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را ۵۵ هزار و ۲۳۴ تن اعلام کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->