قتل هولناک اتاقک پشت بام زیر ذره بین پلیس مشهد ۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر!
سرخط خبرها

کلاهبرداری با ترفند دعانویسی و رمالی در اصفهان (۷ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۲۶۹۰
  • ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
کلاهبرداری با ترفند دعانویسی و رمالی در اصفهان (۷ دی ۱۴۰۲)
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی شخصی که با ترفند دعانویسی و رمالی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کرد، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدرضا هاشمی‌فر با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی اخبار واصله از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری یک رمال و فالگیر در شهرستان اصفهان موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد فرد رمالی با تبلیغ گسترده در شبکه‌های اجتماعی از قبیل اینستاگرام و تلگرام ادعای درمان بیماری‌های لاعلاج، بخت گشایی، پیدا کردن گم شده ها، مجذوب شدن در بین افراد، موفقیت در تحصیل، رفع گرفتاری‌ها و... از طریق آموخته‌های فراعلمی و ارتباط با اجنه و همچنین احضار ارواح اقدام به جذب افراد کرده و برای انجام هر کاری نیز مبالغ هنگفتی را دریافت می‌کند.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه فرد مذکور علاوه بر کلاهبرداری از شهروندان اقدام به اغفال دختران جوان و سؤاستفاده از آنان هم می‌کرد گفت: تحقیقات تخصصی برای شناسایی و دستگیری متهم انجام و نهایتاً با اقدامات هوشمندانه و تخصصی، متهم را در مخفیگاه خود دستگیر و در بازرسی از محل کار متهم ۴۰۰ نوع آلات و ادوات رمالی، مبالغ هنگفتی وجه نقد به همرا یک عدد کارتخوان کشف شد.

وی با اشاره به تحویل این رمال کلاهبردار به مرجع قضائی گفت: متهم با همدستی فرد دیگری که از او در پشت پرده استفاده می‌کرد و تجهیز محل کار خود به سیستم صوتی و ایجاد صدا‌های عجیب و غریب در آن مکان اعتماد مراجعه کنندگان را به خود جلب کرده و با دادن وعده‌های دروغین مبالغ زیادی پول از آن‌ها دریافت می‌کرد که بررسی‌های صورت گرفته از اطلاعات مندرج در گوشی متهم و همچنین واریزی‌ها به حساب وی حدود ۵۰ میلیارد ریال کلاهبرداری از شهروندان را حکایت می‌کند که البته تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر شاکی نیز در این پرونده شناسایی شدند.

سردار هاشمی‌فر با بیان اینکه ادعای رفع گرفتاری، درمان بیماری لاعلاج و احضار ارواح که در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود چیزی جز کلاهبرداری نیستند، گفت: مطمئناً اگر این افراد چنین توانایی‌هایی داشتند برای خودشان کاری می‌کردند تا نخواهند از دیگران پول دریافت کنند.

وی ضمن توصیه به شهروندان گفت: فریب این افراد را نخورده و اسرار خود را دراختیارشان قرار ندهند چرا که بیشتر این افراد با استفاده از اسراری که مشتری هایشان برای آن‌ها بازگو می‌کنند اقدام سؤاستفاده، اخاذی و کلاهبرداری می‌کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->