پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ در مشهد درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترخیص ۷۵۷ بیمار مبتلا به عفونت حاد تنفسی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۰۳۱۵
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳
ترخیص ۷۵۷  بیمار مبتلا به عفونت حاد تنفسی در خراسان رضوی
تاکنون ۷۵۷ نفر از کل بیماران مبتلا به عفونت های حاد تنفسی در استان خراسان رضوی با طی مراحل درمانی، بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا رحیمی مسئول کارگروه اطلاع‌رسانی عمومی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد  گفت: از روز ۳۰ بهمن امسال تاکنون افزون بر هزار و ۷۰۰ بیمار مبتلا به عفونت حاد تنفسی و مشکوک به ابتلا به ویروس کووید ۱۹ در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری شده‌اند.
 
وی ادامه داد: هم اکنون بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های شریعتی، امام رضا (ع) و اکبر مشهد بستری و تحت معالجه قرار دارند.
وی گفت: تاکنون ۷۵۷ نفر از کل بیماران مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در استان خراسان رضوی با طی مراحل درمانی، بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شده‌اند.
رحیمی افزود: بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۱۵۲ نفر در خراسان رضوی به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
وی ادامه داد: این دانشگاه همه برنامه‌ریزی‌های لازم را برای ارائه خدمت به بیماران عفونت حاد تنفسی پیش‌بینی کرده و در این راستا علاوه بر آماده‌سازی تخت‌های بیمارستانی، امکانات و گنجایش مراکز درمانی و بستری سازمان تامین اجتماعی، نیرو‌های مسلح، نیروی انتظامی و بخش خصوصی نیز در صورت نیاز بکار گرفته خواهد شد.

وی گفت: در حال حاضر ۵۰۰ تخت بیمارستانی در مشهد برای خدمات دهی به این بیماران آماده است که امکان افزایش آن به هزار تخت نیز وجود دارد.

برپایی ۴۰۰ مرکز درمانی برای عفونت‌های حاد تنفسی
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم گفت: با راه‌اندازی نظام ارجاع درمان بیماران مبتلا به سندرم حاد تنفسی در مشهد، خدمات‌رسانی به بیماران مشکوک به کرونا به صورت ضابطه‌مند در حال انجام است و این اقدام از ازدحام بیماران در بیمارستان‌ها جلوگیری کرده است.
 
شاپور بدیعی افزود: در حال حاضر ۴۰۰ مرکز درمانی و بهداشتی شامل مراکز خدمات جامع سلامت، مطب‌های خصوصی و درمانگاه‌ها در کلانشهر مشهد بیماران مبتلا به سندرم حاد تنفسی را در سطح یک پذیرش می‌کنند که این بیماران ابتدا به این مراکز مراجعه می‌کنند و در صورت لزوم به کلینیک‌های تخصصی و بیمارستان‌ها ارجاع داده می‌شوند.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح شهروندان در مرحله نخست به مراکز خدمات جامع سلامت یا درمانگاه‌ها مراجعه می‌کنند و در صورت دارا بودن علائم بیماری حاد تنفسی بر اساس چک لیست استاندارد به کلینیک‌های تخصصی ارجاع داده می‌شوند.
وی گفت: بیماران در سطح دو نظام ارجاع تحت معاینه‌های تخصصی و عکس‌برداری از قفسه سینه قرار می‌گیرند و در صورت نیاز به خدمات بستری به بیمارستان شریعتی مشهد ارجاع داده می‌شوند.
هم اکنون حدود پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه توسط دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، تربت‌حیدریه، تربت‌جام، گناباد و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شوند.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->