عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند
سرخط خبرها

تاکید صدراعظم آلمان بر اهمیت اتحادیه اروپا در پیام سال نو

  • کد خبر: ۲۰۳۱۵۰
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
تاکید صدراعظم آلمان بر اهمیت اتحادیه اروپا در پیام سال نو
شولتس در سخنرانی سال نوی میلادی از شهروندان آلمانی خواست تا اعتماد خود به آینده را از دست ندهند، اگرچه با دنیایی که چندین بحران را تجربه و با سرعت زیادی تغییر می‌کند، مواجه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در این سخنرانی که امروز (یکشنبه) پخش شد، گفت: جهان ما با درد و رنج و خونریزی‌های زیادی روبروست. دنیای ما به مکانی ناآرام‌تر و خشن‌تر تبدیل شده و با سرعتی تقریباً خیره کننده در حال تغییر است.

به نوشته روزنامه واشنگتن تایمز، شولتس به جنگ روسیه در اوکراین، افزایش هزینه‌های انرژی، درد و رنج ناشی از پاندمی کرونا و درگیری‌ها در اراضی اشغالی اشاره کرد.

وی افزود: این‌ها باعث شد تا ما هم تغییر کنیم. این‌ها مسائلی نگران کننده برای ماست. این موارد در برخی اوقات باعث نارضایتی و شکایت شد، اما می‌دانم که آلمان به مسیرش ادامه خواهد داد.

صدراعظم آلمان همچنین خاطرنشان کرد که چگونه با وجود نگرانی‌های گسترده یک سال پیش، آلمانی‌ها زمستان گذشته پس از قطع گاز از روسیه به اروپا، بدون گرما نماندند: «اوضاع خیلی تغییر کرده است. تورم کاهش یافته و دستمزد‌ها و حقوق بازنشستگی افزایش می‌یابد. ذخیره گاز به قدری است که برای زمستان کفایت دارد. من به سیاست‌های دولت ائتلافی اعتماد دارم.»

دولت برلین با صدراعظمی شولتس به دلیل درگیری‌های داخلی در طول دو سال گذشته مشهور شده و رتبه‌بندی‌اش در نظرسنجی‌ها کاهش یافته است. اقتصاد آلمان نیز ضعیف عمل می‌کند، اما با این وجود صدراعظم تلاش کرده تصویر مثبتی از سال پیش رو ترسیم کند.

وی در ادامه گفت: بسیاری از خانواده‌های آلمانی قرار است مالیات کمتری بپردازند و دولت قصد دارد تا زیرساخت ضعیف حمل و نقل و انرژی پاک را بهبود بخشد.

شولتس گفت: خیلی‌ها در اروپا و بقیه کشور‌های جهان می‌گویند "اگر شما در آلمان نباشید، چه کسی مدیریت کند؟ " مردان و زنان بیشتری در آلمان امروز نسبت به گذشته شغل دارند.

وی همچنین بر اهمیت اتحادیه اروپا به ویژه در دوران بحران‌ها تاکید کرد و افزود: قدرت ما در اتحادیه اروپا است. هنگامی که اتحادیه اروپا یک جبهه متحد ارائه می‌دهد، بیش از ۴۰۰ میلیون نفر را شامل می‌شود. در دنیای ۸ میلیارد نفری که به زودی ۱۰ میلیارد نفر می‌شود، این یک دارایی واقعی است.

البته صدراعظم آلمان خاطرنشان کرد که این کشور به همکاری تمامی مردم برای پیشبرد و ترقی کشور نیاز دارد و ادامه داد: شهروندان آلمانی، قدرت ما به حضور یکایک ما بستگی دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->