ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree H2 درحال انجام حرکات رزمی ایمپلنت شبکیه و عینک هوشمند، امید تازه برای بازیابی بینایی نابینایان مایکروسافت کار روی نسل جدید ایکس‌باکس را تأیید کرد راهنمای کامل رصد بارش شهابی جباری (مهر ۱۴۰۴) + زمان دقیق و جزئیات چطور با روش‌های جدید گوگل حساب جیمیل را بازیابی کنیم؟ همه چیز درباره نظریه «اینترنت مرده» | آیا واقعاً وب در حال مرگ است؟ گلایه برخی از شهروندان مشهدی درباره اضافه‌شدن خدمات سرویس بین‌الملل | ماجرای فعال‌شدن رومینگ چه بود؟ بررسی پراپ فرم رابین سود (RobinSood) – آیا رابین سود معتبر است؟ راکستار سیستم حمل سلاح GTA 6 را با الهام از یک بازی دیگرش متحول می‌کند وزیر ارتباطات: استفاده ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن یعنی باید در سیاست فیلترینگ بازنگری کنیم واتس‌اپ دسترسی چت‌بات‌های عمومی به پلتفرمش را ممنوع می‌کند رونمایی از نسل سوم ربات‌های هوشمند پست | جهشی در هوشمندسازی زیرساخت‌های لجستیکی ایران تأثیر منفی چت‌بات‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی بر بازدیدهای ویکی‌پدیا کشف شگفت‌انگیز آب سنگین در نزدیکی یک ستاره جوان موشک تاماهاک چیست؟ + تاریخچه، انواع و ویژگی‌های موشک کروز Tomahawk پروژه ملی استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین برق آغاز شد اپل بند جدید Dual Knit را برای راحتی بیشتر کاربران ویژن پرو رونمایی کرد سامسونگ از بزرگ‌ترین نمایشگر LCD آمریکا رونمایی کرد درس‌هایی از جیتکس ۲۰۲۵ درباره امنیت و حاکمیت هوش مصنوعی اسفنج ژلاتینی، نوآوری محققان ایرانی در درمان‌های دندان‌پزشکی
سرخط خبرها

بسته‌های فعلی اینترنت کاربران در بلاتکلیفی

  • کد خبر: ۲۰۳۷۹
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۴
بسته‌های فعلی اینترنت کاربران در بلاتکلیفی
با وجود فعال‌سازی اینترنت رایگان ۱۰۰ گیگی، هنوز تکلیف بسته‌های مدت‌داری که کاربران پیش از این داشتند مشخص نشده و برخی اپراتورها، استفاده از این هدیه را موکول به پایان بسته‌های فعلی کردند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که از روز گذشته اپراتور‌های اینترنت ثابت به کاربرانشان بسته اینترنت با حجم ۱۰۰ گیگابایتی هدیه دادند، اما موضوع باقی مانده حجم بسته‌های از پیش فعال شده کاربران، یکی از ابهامات این طرح است.

روز شنبه ۱۷ اسفندماه وزیر ارتباطات برای ترغیب مردم به خانه نشینی و نیز استفاده کاربران از اینترنت در زمان دورکاری در شرایط بحران کرونا از اپراتور‌های اینترنت ثابت خواست تا بسته اینترنت با حجم مصرف ۱۰۰ گیگابایت را به صورت رایگان و برای مدت ۱۲ روز برای کاربرانشان فعال کنند.

با وجودی که این بسته از روز قبل برای بسیاری از کاربران فعال شده، اما هنوز بسته اینترنت فعلی مشترکان تعیین تکلیف نشده است و حتی برخی اپراتور‌ها در یک شگرد جدید، استفاده از هدیه اینترنت ۱۰۰ گیگی را موکول به پایان بسته فعال فعلی مشترک کرده‌اند.

برای مثال یکی از اپراتور‌ها با ارسال پیامی به مشترکان با این مضمون که «بسته رایگان اینترنت هم اکنون به صورت خودکار برای همه کاربران فعال شده و کاربر می‌تواند از ۱۰۰ گیگابایت ترافیک رایگان تا ۲۹ اسفند ۹۸ بهره‌مند شود»، تاکید کرده است که «کاربرانی که چندین بسته فعال دارند، توجه داشته باشند، در زمان استفاده، اولویت مصرف با بسته‌هایی است که قبل از تخصیص بسته ۱۰۰ گیگ، فعال بوده‌اند.»

این در حالی است که روز گذشته حسین فلاح جوشقانی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به خبرنگار مهر گفت: «کاربران در خصوص بسته‌های فعال فعلی خود نیز نگران نباشند. ما با اپراتور‌ها وارد مذاکره می‌شویم تا پس از اتمام بسته هدیه ۱۰۰ گیگی، بسته اینترنتی که در حال حاضر فعال بوده و یا در پایان اسفندماه مهلت آن به پایان می‌رسد، بار دیگر برای کاربران تمدید و به ایام عید و پس از آن تعمیم داده شود.»

با این وجود هنوز وضعیت بسته‌های فعال فعلی اینترنت کاربران رسماً تعیین تکلیف نشده است. برخی اپراتور‌ها اولویت را به مصرف بسته‌های فعال کاربران داده‌اند و برخی اپراتور‌ها نیز در پیام فعال سازی اینترنت رایگان، به بسته‌های فعلی مشترکان هیچ اشاره‌ای نکرده‌اند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->