وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است
سرخط خبرها

۱۰۰ درصد اراضی ملی و ۶۷ درصد اراضی کشاورزی خراسان رضوی حدنگاری شد

  • کد خبر: ۲۰۴۴۰۶
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
۱۰۰ درصد اراضی ملی و ۶۷ درصد اراضی کشاورزی خراسان رضوی حدنگاری شد
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: مطابق با اسناد موجود، ۱۰۰ درصد اراضی ملی و منابع طبیعی و ۶۷ درصد اراضی کشاورزی استان حدنگاری شده و برای آنها سند صادر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز در هشتاد و چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی و منابع طبیعی خراسان رضوی، مسائل مربوط به شهرستان‌های طرقبه، شاندیز و نیشابور و میزان پیشرفت حدنگاری در عرصه‌های ملی، منابع طبیعی و کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت.

در همین راستا رئیس شورای قضایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات مؤثر در زمینه حدنگاری در استان گفت: حدنگاری با هدف هویت‌بخشی به اراضی دارای اثرات ارزشمند و برکات فراوان است. حد نگاری به عنوان یک سیاست اصولی، حلال بسیاری از مشکلات و عامل پیشگیری از تخلفات و تصرفات غیرقانونی است.

حجت الاسلام خلیلی با تأکید بر لزوم رعایت ضوابط و نظامات سازمانی در روابط موجود در حوزه اراضی افزود: مسئولان باید با اجرای قانون و تلاش مضاعف برای تثبیت مالکیت‌ها نگرانی‌های مردم را رفع کنند و در این راستا الزام به استفاده از اسناد رسمی امری محتوم است.

وی خاطرنشان کرد: نظام بخشی به روابط حقوقی با اجرای قانون و تثبیت مالکیت‌ها وظیفه مسئولان و متولیان امر است و هیچ گونه کم‌کاری و بی‌توجهی در این زمینه پذیرفته نیست.

حجت الاسلام خلیلی با اشاره به اقدامات مؤثر اداره ثبت اسناد و املاک استان گفت: مطابق با اسناد موجود، ۱۰۰ درصد اراضی ملی و منابع طبیعی و ۶۷ درصد اراضی کشاورزی استان حد نگاری شده و برای آن‌ها سند صادر شده است.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: همه ملزم به اجرای قانون و همچنین مصوبات این شورا هستند تا در مسیر کسب رضایتمندی مردم قرار بگیریم و از این رو قانون باید در جهت منافع عمومی تفسیر شود.

حجت الاسلام خلیلی یادآور شد: بسیاری از مشکلات امروز متاسفانه ناشی از کم‌کاری برخی متولیان امر در گذشته بوده و چنانچه اقدامات پیشگیرانه توسط ادارات متولی در گذشته به انجام می‌رسید، امروز شاهد این حجم از تصرفات و تخلفات در حوزه اراضی ملی و منابع طبیعی نبودیم.

حدنگاری اراضی کشاورزی در ۹ واحد ثبتی، به ۱۰۰ درصد رسیده است

همچنین رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ضمن تقدیر از مدیریت مجموعه قضایی استان به دلیل اهتمام ویژه در زمینه حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی گفت: موضوع حدنگاری یکی از راهبرد‌های کلان نظام سیاست‌گذاری کشور است و قوه قضائیه نیز با تمام توان در حال اجرای سیاست‌های تعیینی در این زمینه است.

بابایی با تشریح میزان پیشرفت قانون حدنگار در کشور افزود: خراسان رضوی به دلیل اهتمام مسئولان به ویژه مدیریت مجموعه قضایی استان، در این زمینه پیشرو بوده و برای اولین بار در ۹ واحد ثبتی، حدنگاری اراضی کشاورزی آن به ۱۰۰ درصد رسیده است.

وی تصریح کرد: بهداشت قضایی در حوزه زمین با رویکرد پیشگیرانه مانع تخلفات افراد سودجو خواهد شد و بر این اساس ثبت مالکیت، صدور سند و الزام به درج کاربری در اسناد مورد توجه بوده و در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->