بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

کلاهبرداری ۴۵ میلیارد ریالی با ارسال پیامک جعلی سهام عدالت (۱۶ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۴۴۸۴
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۸
کلاهبرداری ۴۵ میلیارد ریالی با ارسال پیامک جعلی سهام عدالت (۱۶ دی ۱۴۰۲)
فرمانده انتظامی البرز با اشاره به شناسایی و انهدام باند کشوری کلاهبرداری اینترنتی از طریق فیشینگ، گفت: چهار متهم در خصوص این پرونده در چند استان کشور دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حمید هداوند روز شنبه، ۱۶ دی ماه با اعلام این خبر، اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده‌های متعدد کلاهبرداری اینترنتی از طریق ورود به لینک مشاهده سهام عدالت، تیمی زبده از پلیس فتای استان البرز بررسی موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی افزود: با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی پیچیده، ماموران موفق به شناسایی یک باند حرفه‌ای و سابقه‌دار فیشینگ کار در چند استان کشور شده و با هماهنگی مقام قضایی چهار متهم را در این زمینه دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به کشف تعداد قابل توجهی طلاجات و سکه از مخفیگاه متهمان که به صورت اینترنتی با وجوه کلاهبرداری شده خریداری شده بود، اظهار کرد: تاکنون هزار و ۸۸ مالباخته درخصوص این پرونده شناسایی و ارزش کلاهبرداری صورت گرفته بیش از ۴۵ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

سردار هداوند با بیان اینکه با تکمیل پرونده متهمان برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده و همچنان تلاش پلیس برای شناسایی مالباختگان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: به کاربران اینترنتی هشدار می‌دهیم به هیچ وجه به لینک‌های ارسالی از شماره‌ها و اکانت‌های ناشناس وارد نشوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->