یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کلاهبرداری ۴۵ میلیارد ریالی با ارسال پیامک جعلی سهام عدالت (۱۶ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۴۴۸۴
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۸
کلاهبرداری ۴۵ میلیارد ریالی با ارسال پیامک جعلی سهام عدالت (۱۶ دی ۱۴۰۲)
فرمانده انتظامی البرز با اشاره به شناسایی و انهدام باند کشوری کلاهبرداری اینترنتی از طریق فیشینگ، گفت: چهار متهم در خصوص این پرونده در چند استان کشور دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حمید هداوند روز شنبه، ۱۶ دی ماه با اعلام این خبر، اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده‌های متعدد کلاهبرداری اینترنتی از طریق ورود به لینک مشاهده سهام عدالت، تیمی زبده از پلیس فتای استان البرز بررسی موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی افزود: با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی پیچیده، ماموران موفق به شناسایی یک باند حرفه‌ای و سابقه‌دار فیشینگ کار در چند استان کشور شده و با هماهنگی مقام قضایی چهار متهم را در این زمینه دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به کشف تعداد قابل توجهی طلاجات و سکه از مخفیگاه متهمان که به صورت اینترنتی با وجوه کلاهبرداری شده خریداری شده بود، اظهار کرد: تاکنون هزار و ۸۸ مالباخته درخصوص این پرونده شناسایی و ارزش کلاهبرداری صورت گرفته بیش از ۴۵ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

سردار هداوند با بیان اینکه با تکمیل پرونده متهمان برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده و همچنان تلاش پلیس برای شناسایی مالباختگان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: به کاربران اینترنتی هشدار می‌دهیم به هیچ وجه به لینک‌های ارسالی از شماره‌ها و اکانت‌های ناشناس وارد نشوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->