شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی ۶ هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد+تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳) گره کور ترافیکی در میدان شهید کاوه مشهد باز می‌شود
سرخط خبرها

ظرفیت مشهد برای تحقق شهر اسلامی

  • کد خبر: ۲۰۴۸۴۰
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
ظرفیت مشهد برای تحقق شهر اسلامی
مشهد خورشیدی را در برگرفته که همه ایرانیان و بسیاری از مسلمانان جهان، آن را پناهگاه دنیا وآخرت خود می‌دانند.

مشهد خورشیدی را در برگرفته که همه ایرانیان و بسیاری از مسلمانان جهان، آن را پناهگاه دنیا وآخرت خود می‌دانند. این سرمایه عظیم فرهنگی از شدت نورافشانی، آن طور که شایسته است، دیده نشده است. همه ما ایرانیان، به ویژه مجاوران این بارگاه نورانی، از نوجوانی با دیدن عظمت بنای فیزیکی این بارگاه، با آن مأنوس می‌شویم و از عظمتش آن گونه که شایسته است، غافل هستیم.

دلیل این مسئله این است که کمتر اندیشیده ایم که چه میزان از این سرمایه فرهنگی برای حل مشکلات فرهنگی و اجتماع جامعه بهره می‌بریم. آری، عشق به امام رئوف، هم زمان در ناخودآگاه هر زائری، توحید، معاد، نبوت، امامت و عظمت دین الهی را از درون فطرت و باور‌های پنهان شده از نظام تصمیم گیری روزمره ما طراوت تازه می‌بخشد و، چون گیاهی سرمازده، مجدد طراوت دین را به زندگی بر‌ می‌گرداند.

اگر امروز نعمت پذیرش و باور بر ضرورت وجود ولایت فقیه، عامل امنیت، اقتدار و عبور از امواج سهمگین توطئه‌های استکبار جهانی شده است، برای قاطبه مردم ما در کنار مبانی اعتقادی اجمالی برای توده مردم، محصول ناخودآگاه عشقی است که بر وجود ائمه اطهار، به ویژه علی بن موسی الرضا (ع) پیدا می‌کنیم و مفهوم ولایت با همه عقل، احساس و روح ما پیوند خورده است.

این مقدمه را عرض کردم که چند سؤال را در ذهن همه نخبگان نگران تحولات فرهنگی جامعه طرح کنم؛

۱. چگونه می‌توان ظرفیت عظیم عشق به امام رضا (ع) را به استقرار اعتقادات، احکام و اخلاق اسلامی در فرهنگ عمومی تبدیل کرد؟

۲. چگونه می‌توان از ظرفیت معنویت حاصل از حضور در جوار امام رضا (ع) برای تولید نظریه‌های مبتنی بر اسلام ناب در نظام‌های اجرایی بهره برد؟

۳. اگر عطر وجود مرقد امام رضا (ع) در شهر مشهد نتواند تحولات شهرسازی و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهر را به سمت تمدن نوین اسلامی هدایت کند، به کدام شهر و استان می‌توان برای شکل گیری یک جامعه اسلامی امید بست؟

۴. چگونه می‌توان عادی شدن حضور مرقد امام رضا (ع) را از مجاوران گرفت و آن‌ها را متوجه این عظمت معنوی کرد تا درک این عظمت زمینه ساز تبدیل شدن مشهد به اولین شهر اسلامی با همه معیار‌های معنوی و اخلاقی شود؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->