رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان
سرخط خبرها

ارسال درخواست شهرداری مشهد به فرمانداری برای جمع‌آوری زباله گرد‌ها

  • کد خبر: ۲۰۴۹۳
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۷
ارسال درخواست شهرداری مشهد به فرمانداری برای جمع‌آوری زباله گرد‌ها
چند روز پیش این موضوع در جلسه‌ای مشترک با فرمانداری مشهد مطرح شده بود.
به گزارش شهرآرانیوز، چند روز پیش دادستانی تهران در پی شیوع ویروس کرونا طی نامه‌ای از پلیس خواست با همکاری شهرداری تهران مانع زباله‌گردی در شهر شوند، چون فعالیت زباله‌گرد‌ها در شهر باعث شیوع و گسترش ویروس کرونا می‌شود. در مشهد هم شهروندان با مشاهده فعالیت زباله‌گردها، این نگرانی را به گوش مدیران شهری رسانده‌اند.
واقعیت این است که سطل‌های زباله در حاشیه خیابان‌ها امکان سرایت هرگونه بیماری ازجمله کرونا را دارد و فعالیت این افراد به شیوع و گسترش بیماری کمک می‌کند.
 
حتی اگر مدیریت شهری سعی فراوانی در جمع آوری و تخلیه به موقع و چندباره سطل‌های زباله طی شبانه روز داشته باشد، باز هم نیاز به مقابل و جلوگیری از زباله گرد‌ها که به راحتی می‌توانند باعث انتقال ویروس کرونا شوند، احساس می‌شود. به همین خاطر با درخواست شهرداری مشهد، بنا است با کمک نیروی انتظامی از زباله گردی جلوگیری شود.
فرماندار مشهد با اشاره به شیوع ویروس کرونا و درجه اهمیت موضوع گفت: قرار شده است معاون خدمات‌شهری شهرداری مشهد درخواستی را در زمینه ممنوعیت فعالیت زباله‌گرد‌ها در شهر به‌صورت مکتوب به فرمانداری مشهد ارسال کند.

سیدمحمدرضا هاشمی ادامه داد: می‌توان این درخواست را در شورای تأمین مطرح کرد تا به تصویب این شورا برسد.
وی با بیان اینکه اگر همین امروز (دوشنبه) نامه درخواست به دست ما برسد، می‌توانیم آن را به تصویب کمیته امنیتی شورای تأمین برسانیم، اضافه کرد: با این اقدام، دادستان مشهد نیروی انتظامی را مکلف می‌کند تا با زباله‌گرد‌ها برخورد و آنان را از شهر جمع‌آوری کند.
 
 ارسال درخواست جمع آوری زباله گرد‌ها توسط شهرداری مشهد

 معاون خدمات شهری شهرداری مشهد عنوان کرد: همین امروز (دوشنبه) به مدیریت پسماند شهرداری می‌گویم تا درخواست خود را به‌صورت مکتوب به فرمانداری مشهد ارسال کند.
به گفته مهدی یعقوبی، پیش از این و چند روز پیش هم این موضوع در جلسه‌ای مشترک با فرمانداری مشهد مطرح شده بود.
وی با بیان اینکه پیش از این هم دغدغه شهروندان به گوش ما رسیده بود، اما اختیار قانونی برای برخورد با زباله‌گرد‌ها نداشتیم، ادامه داد: شهرداری تنها وظیفه جمع‌آوری زباله‌ها را برعهده دارد. متأسفانه برخی شهروندان زباله‌های خود را سر ساعت مقرر بیرون نمی‌گذارند یا زباله‌ها را در باکس‌های زباله حاشیه خیابان می‌ریزند که این کار باعث می‌شود زباله‌گرد‌ها در شهر همچنان فعالیت کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->