فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین زیر ذره بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور
سرخط خبرها

حجم معاملات بورس کالا رکورد زد (۱۸ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۴۹۳۹
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵
حجم معاملات بورس کالا رکورد زد (۱۸ دی ۱۴۰۲)
آمارهای تثبت شده از معاملات بورس کالا تا ۱۵ دی ماه امسال نشان می‌دهد رکورد حجم معاملات بازار فیزیکی بورس کالا شکسته شد.

به گزارش شهرآرانیوز از بورس کالا، رکورد تاریخی حجم معاملات سالانه بازار فیزیکی بورس کالا که به معامله ۱۱۷ میلیون و ۷۲۲ هزار تن کالا در سال ۱۴۰۱ اختصاص داشت از ابتدای امسال تا ۱۵ دی ماه جاری شکسته شد تا مبادله ۱۱۷ میلیون و ۸۳۴ هزار تن محصول در بازار سرمایه ثبت شود و تامین مواد اولیه تولید نیز جریان یابد.

از ابتدای سال‌جاری تا پایان ۱۵ دی ماه در مجموع ۱۱۷ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۳۶۵ تن انواع کالا در بازار فیزیکی بورس کالا معامله شد. این در حالی است که حجم معاملات بازار فیزیکی بورس کالا در پایان دوازده ماه سال گذشته، ۱۱۷ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۴۱۵ تن محصول بود.

همچنین ارزش معاملات بازار فیزیکی بورس کالا از ابتدای سال تا ۱۵ دی ماه به ۱۱۳۱ هزار میلیارد تومان رسید تا حجم و ارزش معاملات بازار فیزیکی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب با رشد ۲۹ و ۶۸ درصدی مواجه شود.

حجم معاملات بورس کالا رکورد زد (۱۸ دی ۱۴۰۲)

پرفروش‌ترین محصولات تالار صنعتی و معدنی

افزون بر این، روند معاملات تالار‌های مختلف بورس کالا از ابتدای سال‌جاری تا ۱۵ دی ماه نشان می‌دهد که تالار محصول‌های صنعتی و معدنی بیشترین حجم معاملات را با معامله ۹۷ میلیون و ۳۷۶ هزار تن محصول به ارزش ۷۳۴ هزار میلیارد تومان به خود اختصاص داده است. حجم و ارزش معاملات این تالار نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۲۸ درصدی و ۸۴ درصدی مواجه شده است.

همچنین سیمان با معامله ۵۰ میلیون و ۴۵۴ هزار تن، سنگ آهن با معامله ۲۳ میلیون و ۷۷۲ هزار تن، فولاد با دادوستد ۱۵ میلیون و ۴۴۲ هزار تن و آهن اسفنجی با معامله ۶ میلیون و ۶۰۸ هزار تن، پرفروش‌ترین محصولات تالار صنعتی و معدنی بودند.

رشد حجم و ارزش تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی

در تالار فرآورده‌های نفتی نیز در مدت مذکور ۱۳ میلیون و ۷۹۲ هزار تن کالا به ارزش ۱۹۱ هزار میلیارد تومان داد و ستد شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد ۳۹ درصدی و ۷۶ درصدی حجم و ارزش معاملات روبه‌رو شد. به این ترتیب در این تالار ۵ میلیون و ۷۷۹ هزار تن قیر، ۵ میلیون و ۶۲۹ هزار تن وکیوم باتوم، یک میلیون و ۷۱۶ هزار تن لوب کات و ۴۰۹ هزار تن گوگرد، محصولات با بیشترین حجم فروش بودند.

در عین حال، در تالار محصولات پتروشیمی نیز ۵ میلیون و ۵۴۲ هزار تن محصول به ارزش ۱۸۳ همت داد و ستد شد که شامل ۴ میلیون و ۳۲ هزار تن مواد پلیمری و یک میلیون و ۴۹۷ هزار تن مواد شیمیایی بود. حجم و ارزش معاملات این تالار نیز به نسبت مدت مشابه سال قبل با افزایش ۱۳ درصدی و ۳۲ درصدی حجم و ارزش مواجه شد.

همچنین در تالار محصول‌های کشاورزی نیز ۱۱ تن محصول به ارزش ۲۴۸ میلیارد تومان و در بازار فرعی یک میلیون و ۱۲۲ هزار تن کالا به ارزش ۱۸.۹ همت مورد معامله قرار گرفت. از ابتدای سال تا ۱۵ دی ماه همچنین ۲ هزار و ۳۶۷ دستگاه خودرو به ارزش ۳ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومان در تالار خودرو بورس کالا دادوستد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->