پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صدور حکم اعدام برای آزارگران شیطانی پسر دانش آموز در تهران

  • کد خبر: ۲۰۵۲۳۳
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹
صدور حکم اعدام برای آزارگران شیطانی پسر دانش آموز در تهران
دو جوان که پسری نوجوان را ربوده و مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده بودند، به اعدام محکوم شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، متهمان پسربچه‌ای به نام میثم را در راه مدرسه ربودند و در یک گلخانه آزار دادند.

مدتی قبل مردی به پلیس شکایت کرد و گفت دو مرد جوان پسرش را آزار داده‌اند. او گفت: پسرم هر روز صبح به مدرسه می‌رفت و ظهر برمی‌گشت. روز حادثه ظهر به خانه نیامد. مادرش با من تماس گرفت و گفت میثم نیامده است. به خانه رفتم و با مادرش همه جا را گشتیم. دیگر از پیدا کردن میثم ناامید شده بودیم و تصمیم داشتیم به پلیس خبر دهیم که یک‌دفعه دیدیم میثم با وضعیتی بسیار آشفته به خانه آمد. حالش اصلاً خوب نبود. پسرم را به دکتر بردیم و متوجه شدیم مورد تجاوز قرار گرفته است. او گفت دو مرد جوان به او در یک گلخانه تجاوز کرده‌اند.

میثم تحت بازجویی قرار گرفت و توضیح داد از سوی دو مرد که یکی از آن‌ها کیارش نام دارد مورد تجاوز قرار گرفته است. او گفت: کیارش از هم‌محله‌ای‌های ماست. او را می‌شناختم و چند باری قبلاً با من صحبت کرده بود. او به اتفاق مرد دیگری که به نظر می‌رسید افغانستانی است به من تجاوز کردند.

پلیس با توجه به مشخصاتی که این پسر داده بود موفق شد کیارش و همدستش را شناسایی و بازداشت کند. آن‌ها به تجاوز به پسربچه اعتراف کردند. به این ترتیب پرونده به شعبه ۶ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه دادگاه میثم به قضات گفت: این دو نفر دو بار به من تجاوز کردند. یک بار من را به خانه مرد افغانستانی بردند و تعرض کردند. آن موقع از ترس به خانواده‌ام چیزی نگفتم. برای بار دوم از راه مدرسه من را دزدیدند و به گلخانه‌ای بردند و آنجا تجاوز کردند. وقتی می‌خواستند تجاوز کنند، مقاومت کردم و آن‌ها هم به‌شدت مرا کتک زدند و زخمی کردند.

پدر میثم هم گفت: پسرم بعد از این واقعه در بیمارستان بستری شد و وضعیت روحی بسیار بدی داشت. از آن زمان تحت درمان است. من اشد مجازات را برای متهمان می‌خواهم.

سپس متهمان یک به یک در جایگاه قرار گرفتند. آن‌ها که چاره‌ای جز بیان واقعیت نداشتند گفتند زمان ارتکاب جرم وسوسه شده بودند و از کار خود پشیمان هستند.

با پایان جلسه دادگاه، قضات متهمان را به اعدام محکوم کردند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->