کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

سند تنظیم روابط حوزه مصادیق محتوای مجرمانه تصویب شد | پلتفرم‌ها باید تنها به یک تنظیم‌گر پاسخگو باشند

  • کد خبر: ۲۰۵۲۵۲
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵
سند تنظیم روابط حوزه مصادیق محتوای مجرمانه تصویب شد | پلتفرم‌ها باید تنها به یک تنظیم‌گر پاسخگو باشند
در نشست کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی که به ریاست رئیس مرکز ملی فضای مجازی، برگزار شد، سند تنظیم روابط حوزه مصادیق محتوای مجرمانه در فضای مجازی به تصویب رسید.

به گزارش شهرآرانیوز - سند تنظیم روابط حوزه مصادیق محتوای مجرمانه در فضای مجازی، پیش از این در سه جلسه متوالی در کمیسیون مذکور و با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف مورد بررسی دقیق قرار گرفته بود؛ نهایتاً پس از بحث و بررسی نهایی در نشست کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی به ریاست محمدامین آقامیری، رئیس مرکز ملی فضای مجازی، مورد تصویب اعضا قرار گرفت.

البته اشاره‌ای به مفاد این سند نشده است و همچنین این نکته نیز مشخص نیست که آیا این سند نیاز به تصویب شورای عالی فضای مجازی دارد یا نه.

در خبرمنتشر شده از سوی مرکز ملی فضای مجازی تأکید شده: «یکی از دغدغه‌های اعضای کمیسیون عالی در تهیه این سند، رفع تشتت ارتباطی تصمیم‌گیران و متولیان حاکمیتی با سکو‌ها بوده و در طراحی فرآیند‌ها تلاش شده که سکو‌ها صرفا با تنظیم‌گر بخشی خود در ارتباط بوده و به آن‌ها پاسخگو باشند.» این صحبت بدان معناست که هر سکو (پلتفرمی) فقط باید با یک نهاد تنظیم‌گر طرف باشد و دیگر پلتفرم‌ها نباید به چند نهاد پاسخگو باشند.

آن‌طور که مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرده: «این سند در راستای تضمین آزادی‌های مردم در چهارچوب قانون در حوزه استفاده از سکو‌های فضای مجازی و حمایت از حقوق مردم تهیه و مصوب شده است.» بنابر این گزارش، معاونت فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی پیش از تهیه پیش نویس این سند، در جلسات متعددی با حضور مدیران سکو‌های داخلی و فعالان این حوزه، بحث و بررسی مبسوطی در جهت تهیه پیش نویس اولیه این سند انجام داده و پیش نویس اولیه را به کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوا ارائه کرده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->