مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشه‌ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی
سرخط خبرها

حمله تروریستی به نظامیان سوری، ۹ کشته برجای گذاشت

  • کد خبر: ۲۰۵۳۰۱
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۸
حمله تروریستی به نظامیان سوری، ۹ کشته برجای گذاشت
یک بسته انفجاری در مسیر یک اتوبوس در حمص سوریه منفجر شد که در پی آن، هشت نظامی و یک غیر نظامی کشته و ۱۳ نفر دیگر هم زخمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع سوریه شامگاه امروز سه‌شنبه از انفجار تروریستی در یک اتوبوس در صحرای سوریه واقع در جنوب تدمر خبر داد.

این حمله با یک بسته انفجاری صورت گرفت و در پی آن، هشت نظامی و یک غیر نظامی کشته و ۱۳ نفر دیگر هم زخمی شدند.

خبرگزاری اسپوتنیک هم گزارش داد، تروریستهای داعش، در یکی از مسیرهای واقع در شرق استان حمص، کمینی برای ارتش سوریه طراحی کرده بودند که اتوبوس نیورهای سوری در آن گرفتار و منفجر شد.

همزمان با این انفجار، یک افسر ارتش سوریه و یک نفر از نیروهای دفاع ملی این کشور، در یک حمله دیگر داعش در غرب رقه (شمال سوریه) کشته شدند.

صحرای سوریه، تحت کنترل جنگنده‌های آمریکایی قرار دارد و این جنگنده‌ها همیشه حمایت هوایی از تروریستهای داعش دارند.

داعش در دو سال گذشته به ویژه پس از هلاکت سرکرده‌های‌ خود در موضع ضعف قرار گرفته بود و به ندرت حملاتی را در مناطق بیابانی سوریه و عراق تدارک می‌دید، اما در سه ماه اخیر تحرکات تروریستی آن به صورت چشمگیری افزایش یافته است.

در روزهای نخست سال جدید میلادی تروریست‌های داعش، مواضع ارتش سوریه را در حومه شرقی دیرالزور هدف قرار دادند که در این حمله چهار نفر از نیروهای مقاومت شهید و سه نیروی سوری مجروح شدند. پیش تر عناصر داعش به مقرهای نیروهای ارتش سوریه در صحرای الرصافه (مثلث الرقه، حمص و دیرالزور) یورش بردند.

به تازگی نیز گروهی از داعش پس از ربودن ۶  کارگر در روستایی اطراف رقه، پنج نفر از آن‌ها را آزاد و یک شخص را اعدام کردند. سپس غیرنظامیان روستا به همراه پنج نفر آزاد شده به جست‌وجوی فرد اعدام شده و تروریست‌های داعش پرداختند، اما با انفجار جسد به وسیله تروریست‌های داعش، ۶ نفر غیرنظامی جان باختند و ۱۰ نفر دیگر مجروح شدند.

در عراق نیز هفته گذشته تروریست‌های داعش به روستایی در منطقه مخمور حمله کردند و با نیروهای ارتش عراق درگیر شدند. در این درگیری‌ دو سرباز و یک افسر عراق زخمی شدند. سپس تروریست‌های داعش با یورش به همین روستا یک نظامی ارتش عراق را کشتند و دو نظامی دیگر را زخمی کردند که در ادامه، نیروهای کمکی ارتش عراق وارد عمل شدند و تروریست‌ها را داخل روستا به محاصره درآوردند.

موج جدید تحرکات داعش در منطقه همزمان با آغاز و استمرار عملیات غافلگیرانه «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی همراه بوده و این در حالی است که پیش از عملیات مقاومت فلسطین، گروه تروریستی داعش در حالت و دوره سکون بود.

اقدامات و تحرکات گروه تروریستی داعش و اظهارات مقام های رژیم صهیونیستی حاکی از آن دارد، فعالیت و قدرت‌گیری داعش در منطقه در راستای منافع تل‌آویو است، زیرا در یک دهه اخیر داعش تنها در راستای منافع رژیم صهیونیستی گام برداشته است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->