ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله تروریستی به نظامیان سوری، ۹ کشته برجای گذاشت

  • کد خبر: ۲۰۵۳۰۱
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۸
حمله تروریستی به نظامیان سوری، ۹ کشته برجای گذاشت
یک بسته انفجاری در مسیر یک اتوبوس در حمص سوریه منفجر شد که در پی آن، هشت نظامی و یک غیر نظامی کشته و ۱۳ نفر دیگر هم زخمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع سوریه شامگاه امروز سه‌شنبه از انفجار تروریستی در یک اتوبوس در صحرای سوریه واقع در جنوب تدمر خبر داد.

این حمله با یک بسته انفجاری صورت گرفت و در پی آن، هشت نظامی و یک غیر نظامی کشته و ۱۳ نفر دیگر هم زخمی شدند.

خبرگزاری اسپوتنیک هم گزارش داد، تروریستهای داعش، در یکی از مسیرهای واقع در شرق استان حمص، کمینی برای ارتش سوریه طراحی کرده بودند که اتوبوس نیورهای سوری در آن گرفتار و منفجر شد.

همزمان با این انفجار، یک افسر ارتش سوریه و یک نفر از نیروهای دفاع ملی این کشور، در یک حمله دیگر داعش در غرب رقه (شمال سوریه) کشته شدند.

صحرای سوریه، تحت کنترل جنگنده‌های آمریکایی قرار دارد و این جنگنده‌ها همیشه حمایت هوایی از تروریستهای داعش دارند.

داعش در دو سال گذشته به ویژه پس از هلاکت سرکرده‌های‌ خود در موضع ضعف قرار گرفته بود و به ندرت حملاتی را در مناطق بیابانی سوریه و عراق تدارک می‌دید، اما در سه ماه اخیر تحرکات تروریستی آن به صورت چشمگیری افزایش یافته است.

در روزهای نخست سال جدید میلادی تروریست‌های داعش، مواضع ارتش سوریه را در حومه شرقی دیرالزور هدف قرار دادند که در این حمله چهار نفر از نیروهای مقاومت شهید و سه نیروی سوری مجروح شدند. پیش تر عناصر داعش به مقرهای نیروهای ارتش سوریه در صحرای الرصافه (مثلث الرقه، حمص و دیرالزور) یورش بردند.

به تازگی نیز گروهی از داعش پس از ربودن ۶  کارگر در روستایی اطراف رقه، پنج نفر از آن‌ها را آزاد و یک شخص را اعدام کردند. سپس غیرنظامیان روستا به همراه پنج نفر آزاد شده به جست‌وجوی فرد اعدام شده و تروریست‌های داعش پرداختند، اما با انفجار جسد به وسیله تروریست‌های داعش، ۶ نفر غیرنظامی جان باختند و ۱۰ نفر دیگر مجروح شدند.

در عراق نیز هفته گذشته تروریست‌های داعش به روستایی در منطقه مخمور حمله کردند و با نیروهای ارتش عراق درگیر شدند. در این درگیری‌ دو سرباز و یک افسر عراق زخمی شدند. سپس تروریست‌های داعش با یورش به همین روستا یک نظامی ارتش عراق را کشتند و دو نظامی دیگر را زخمی کردند که در ادامه، نیروهای کمکی ارتش عراق وارد عمل شدند و تروریست‌ها را داخل روستا به محاصره درآوردند.

موج جدید تحرکات داعش در منطقه همزمان با آغاز و استمرار عملیات غافلگیرانه «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی همراه بوده و این در حالی است که پیش از عملیات مقاومت فلسطین، گروه تروریستی داعش در حالت و دوره سکون بود.

اقدامات و تحرکات گروه تروریستی داعش و اظهارات مقام های رژیم صهیونیستی حاکی از آن دارد، فعالیت و قدرت‌گیری داعش در منطقه در راستای منافع تل‌آویو است، زیرا در یک دهه اخیر داعش تنها در راستای منافع رژیم صهیونیستی گام برداشته است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->