کدام شهر و استان‌های کشور در روز شنبه یک شهریورماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ دادستان کل کشور مطرح کرد: خراسان رضوی پیشگام در امنیت قضائی | مفاسد اقتصادی بی‌وقفه رصد می‌شود ایران و بلاروس ۱۲ سند همکاری و ۱ بیانیه مشترک امضا کردند ویتکاف از درخواست ترامپ برای توقف فوری جنگ در غزه خبرداد وزیر کشور: اقدامات اجرایی برای پذیرایی از زائران دهه پایانی ماه صفر در سطح ملی صورت می‌گیرد وال استریت ژورنال آینده سیاسی ایلان ماسک را رازآلود دانست واکنش سخنگوی دولت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران دیدار فرستاده آمریکا با رهبر دروزی‌های اسرائیل در فرانسه یونیسف: هرماه ۴۰ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند دادستان جدید عمومی‌وانقلاب مرکز خراسان رضوی: برخورد با اراذل و اوباش و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت است وزیر نفت: بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد می‌شود کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است علت اختلال GPS از سوی وزیر ارتباطات عنوان شد سخنگوی قوه قضاییه: آشفتگی اخیر در بازار خودرو متوجه وزارت صمت است | در حوزه رمزارز با خلا قانونی گسترده‌ای روبه‌رو هستیم جلسه هیئت دولت به ریاست عارف برگزار شد | تا پایان سال ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند بقایی: سفر رئیس جمهور در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری با همسایگان است دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده پارلمان چین: باید بیمارستان‌ها و مراکز درمانی غزه را بازسازی کنیم

  • کد خبر: ۲۰۵۵۲۹
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۷
نماینده پارلمان چین: باید بیمارستان‌ها و مراکز درمانی غزه را بازسازی کنیم
نماینده پارلمان چین در اولین نشست کمیته فلسطین مجمع مجالس آسیایی، گفت: باید بیمارستان‌ها و مراکز درمانی غزه را بازسازی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی لی نماینده پارلمان چین در اولین نشست کمیته فلسطین مجمع مجالس آسیایی، گفت: هرگونه جنگ در منطقه را محکوم می‌کنیم و معتقدیم با گفت‌وگو و روابط همه‌جانبه می‌توان صلح و ثبات را در منطقه برقرار کرد.

وی با بیان اینکه باید جنگ علیه غزه زودتر به پایان برسد، گفت: از طریق شورای امنیت اقداماتی برای آتش‌بس فوری انجام خواهیم داد و باید در فلسطین صلح برقرار شود.

نماینده پارلمان چین بیان کرد: حقوق مردم فلسطین باید رعایت شود و ما آمادگی داریم صندوقی را برای حمایت اقتصادی از مردم غزه ایجاد کنیم. باید بیمارستان‌ها و مراکز درمانی غزه را بازسازی کنیم.

وی تاکید کرد: چین و ایران حتما به حمایت‌های خود از غزه ادامه خواهند داد و تلاش خواهیم کرد آتش‌بس همه جانبه در فلسطین برقرار و حملات اسراییل متوقف شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->