سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

مشهد آماده میزبانی از مسافران و زائران در نوروز ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۰۵۵۹۷
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
مشهد آماده میزبانی از مسافران و زائران در نوروز ۱۴۰۳
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشهد مقدس از آمادگی کامل مشهد الرضا برای استقبال از زائران نوروز ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرکلالی، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشهد مقدس در سی و یکمین جلسه خدمات سفر مشهد مقدس تاکید شد: قرارگاه عملیاتی خدمات سفر مشهد مقدس به‌صورت مستمر در طی سال و در مناسبت‌های مختلف فعال بوده و در طی این مدت از ابتدای سال تاکنون ۳۱ جلسه با بیش از ۵۰۰ مصوبه در زمینه میزبانی مناسب از زائران و مسافران ورودی داشته است.

کلالی تصریح کرد: همزمانی نوروز امسال با ماه مبارک رمضان و قرارگرفتن تعطیلات نوروزی در ماه مهمانی خدا، برنامه‌ریزی ویژه و خاصی را مطالبه می‌کند و در این زمینه با توجه به ایام تعطیلات پایانی ماه شعبان با اسفند ماه و همچنین برگزاری انتخابات در یازدهم اسفند ماه و ترافیک مناسبت‌ها در ایام پایانی سال، الزام برنامه‌ریزی خاص را از ماه‌ها قبل ضروری ساخته است.

کلالی گفت: در این راستا ظرفیت‌سازی برای تامین اقامت با توجه به سردی هوا و امکان بارش‌های بهاری در سه بخش اقامتگاه‌های رسمی، موقت و اضطراری و ایجاد سامانه مدیریت یکپارچه اسکان با امکان رصد لحظه‌ای ظرفیت‌های اسکان با قابلیت ارسال پیامک و محل اسکان (لوکیشن) پیش‌بینی شده از طریق تماس با تلفن پنج رقمی ۳۷۰۴۵ از مهم‌ترین اقدامات رفاهی برنامه‌ریزی شده است.

مشهد آماده میزبانی از مسافران و زائران در نوروز ۱۴۰۳

کلالی افزود: هم‌چنین با ایجاد بازار‌های اختصاصی توسط شهرداری در پیرامون حرم مطهر رضوی تلاش شده تا کالا‌ها به‌صورت مستقیم و با نرخ مصوب در دسترس زائران قرار گیرد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشهد گفت: در حوزه اقدامات مرتبط با خدمات شهری نیز شهرداری مشهد مقدس با ایجاد پایگاه استقبال زائر خدمات مختلفی در سه بخش خدمات تخصصی، عمومی و فرهنگی ارایه خواهد شد.

دبیر قرارگاه عملیاتی خدمات سفر مشهد مقدس افزود: در حوزه بازرسی و نظارت نیز با ایجاد چهار پایگاه ثابت پیرامون حرم مطهر و استفاده از ۵۰۰ بازرس از ۱۴ دستگاه نظارتی و هم‌چنین بازرسان افتخاری در لحظه و پیرامون حرم مطهر نحوه ارائه خدمات و فروش کالا با نرخ‌های مصوب بررسی و به شکایات احتمالی رسیدگی خواهد شد.

او گفت: هم‌چنین برای تامین بهداشت و سلامت زائران نیز ایستگاه سلامت راه اندازی و ارائه خدمت خواهند داشت.

کلالی افزود: ایجاد پایگاه سیار امداد و نجات و اختصاص تیم‌های خودرویی سیار و استفاده از جوانان داوطلب از مهم‌ترین اقدامات کمیته امداد و نجات خواهد بود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشهد تصریح کرد: به منظور رفاه حال زائران در ورود و خروج از مشهد الرضا (ع) نیز تامین و افزایش ناوگان هوایی، ریلی و زمینی در دستور کار کمیته حمل نقل خواهد بود و تلاش تمامی دستگاه‌ها براین است تا انشالله در نوروز امسال نیز مشابه ایام قبل زمینه زیارتی آسان، ارزان و با کیفیت برای تمامی زائران و مسافران داخلی و خارجی فراهم شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->