تنوع و خلاقیت در تولید انیمیشن‌های آموزشی برای کودکان در مرکز انیمیشن سوره نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود مرگ کیم سه‌رون، زنگ خطری برای فشار بی‌رحمانه بر سلبریتی‌های کره‌ای است ششمین پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد| فیلم کوتاه نباید سکوی پرش برای ساخت فیلم بلند باشد برندگان بخش نسل جشنواره برلین ۲۰۲۵ اعلام شدند رسانه‌ها نقش کلیدی در حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی دارند موفقیت جهانی فیلم کوتاه «تنها کنار هم» | راهیابی به جشنواره‌های لهستان و ترکیه درخشش سینمای ایران در مالزی| جشنواره فیلم‌های ایرانی ۲۰۲۵ برگزار شد رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم رسانه‌ها دیده‌بان توسعه و افشاگر فساد هستند رسانه‌ها نباید در حوزه اقتصاد خط قرمز داشته باشند نگرانی هواداران از آینده «جیمز باند» پس از تصاحب آمازون پژمان بازغی تهیه‌کننده سریال می‌شود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) جشنواره بین‌المللی سیمرغ بازتاب هویت ایرانی با دیدگاه حماسی است آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) تأکید جشنواره بین‌المللی سیمرغ بر اهمیت جایگاه حماسی فردوسی
سرخط خبرها

اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی مشهد درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شد

  • کد خبر: ۲۰۵۷۳۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۹
اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی مشهد درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شد
در آستانه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی مشهد درباره برگزاری این انتخابات برگزار شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و در فاصله ۵۰ روز تا این رویداد مهم، جمعی از فعالان و نخبگان فرهنگی و اجتماعی مشهد گرد هم آمدند تا درباره افزایش میزان مشارکت مردم در انتخابات و کمک به مردم در انتخابا نامزد اصلح، همفکری و گفتگو کنند.

در این نشست که صبح امروز (۲۲ دیماه) در مسجد خاتم الانبیاء (ص) خیابان جنت مشهد برگزار شد، فعالان فرهنگی و اجتماعی فارغ از وابستگی به جریان‌های فکری مختلف و با تاکید بر اشتراکات مبنایی، ضمن تبیین شرایط کنونی و ضرورت‌های شرکت درانتخابات، نظرات خود را درباره راه‌های افزایش میزان مشارکت مردم در انتخابات و پس از آن، کمک به مردم برای انتخاب نامزد اصلح از میان نامزد‌های نمایندگی مجلس شورای اسلامی، ارائه کردند.

حاضران در این جلسه همچنین ضمن آسیب شناسی برگزاری انتخابات در ادوار گذشته، نسبت به معرفی شاخص‌های مهم برای کمک به جامعه و تطابق نامزد‌های نمایندگی با این شاخص ها، تاکید کردند.

در حاشیه این مراسم، نامه این با امضای این فعالان فرهنگی و اجتماعی خطاب به نامزد‌ها و فعالان مسجدی مشهد منتشر شد که در آن آمده است:

وادار کردن نامزد‌ها به انصراف در صورت قرار نگرفتن در لیست»، «القای ناامیدی در نامزد‌ها که اگر با لیست دوقطبی سیاسی همراه نشوید شانسی ندارید» و «به کارگیری روش‌های غیرمردمی و پرخرج در تبلیغات که به عموم نامزد‌ها القا می‌کند شما، چون توان این خرج‌ها را ندارید، کنار بروید» از جمله ابزار‌های ضد مشارکت و رقابت است؛ لذا امضا کنندگان این نامه دو پیشنهاد را برای مواجهه با فضای مذکور دنبال خواهند کرد: نخست این که مهمترین پایگاه برای فعال سازی نقش مردم در انتخابات سالم باید مساجد باشند. باید در جشنواره انتخابات، مسابقه اصلی بر سر ابتکارات مساجد در ایجاد فضای آگاه سازی و شور حقیقی انتخاباتی باشد و بخش بزرگی از رقابتی که رهبر معظم انقلاب فرمودند بر بستر مکان مسجد اتفاق می‌افتد. از سوی دیگر، از مهمترین ارکان گرم کردن تنور انتخابات، خود نامزد‌ها هستند و این نامزد‌ها نیز نباید مقهور روش‌های غیرمردمی و غیر اصولی برخی احزاب شده و به جای آن، می‌بایست انگیزه داشته باشند توان خود را به مردم عرضه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->