احتمال شنیده شدن صدای انفجار در منطقه اصفهان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) لاوروف برای حضور در نشست شورای وزرای خارجه شانگهای وارد چین شد عقب‌نشینی فرستاده ترامپ از اظهاراتش: قصدم تهدید لبنان نبود رسانه‌های عبری از دیدار الشرع با مقامات اسرائیلی در آذربایجان خبر دادند اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران برگزاری نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت (۲۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل از ممانعت اسرائیل برای دسترسی به شمال غزه خبرداد

  • کد خبر: ۲۰۵۸۸۶
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
سازمان ملل از ممانعت اسرائیل برای دسترسی به شمال غزه خبرداد
دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در اراضی اشغالی اعلام کرد نیرو‌های صهیونیستی به طور سیستماتیک از دسترسی این سازمان به شمال غزه جهت رسیدن کمک‌ها جلوگیری می‌کنند؛ اقدامی که عملیات بشردوستانه را به طرز چشمگیری متوقف کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «آندریا دی دومنیکو» رئیس دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی گفت: عملیات در شمال غزه به طور فزاینده‌ای پیچیده‌تر شده است. طرف اسرائیلی به طور سیستماتیک از دسترسی به شمال جلوگیری کرده است.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، مقامات رژیم صهیونیستی، وزات جنگ این رژیم و دفتر هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل هنوز واکنش فوری به این مسئله نشان نداده‌اند.

رژیم صهیونیستی پیشتر ادعا کرده بود که مانع کمک‌ها به غزه نمی‌شود.

«آندریا دی دومنیکو» بیان کرد که رژیم صهیونیستی نگران تحویل سوخت و سایر منابعی است که می‌توانند به سمت جنبش حماس منتقل شوند و بدین ترتیب از صدور مجوز ارسال کمک به بیمارستان‌های شمال غزه خودداری کرده است.

او افزود: آن‌ها به طور بسیار سیستماتیک به ما اجازه حمایت از بیمارستان‌ها را نمی‌دهند؛ اقدامی که غیرانسانی بوده و برای من غیرقابل درک است.

رئیس دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل (OCHA) تاکید کرد که این دفتر هماهنگ‌کننده مجوز بازگشت به جبالیا را نداشته و فقط اجازه داده شد که مقدار بسیاری معینی از سوخت به بیمارستان الشفا منتقل شود که برای مدت زمان خاصی کافی خواهد بود.

این دفتر سازمان ملل هم‌چنین اعلام کرد در ۱۱ روز نخست از سال ۲۰۲۴، تنها ۵ بسته کمکی بشردوستانه از ۲۴ بسته از پیش برنامه‌ریزی شده وارد شمال غزه شده است.

دفتر سازمان ملل می‌گوید که مقامات صهیونیستی چندین کمک‌های برنامه‌ریزی شده جهت پر کردن ذخایر دارویی در غزه را رد می‌کنند.طبق گزارش‌ها، کاروان‌هایی که جهت تحویل غذا، آب آشامیدنی و سایر لوازم حیاتی و همچنین دارو‌ها در نظر گرفته شده بودند، به شمال غزه نرسیده‌اند. آن‌ها برای مدت طولانی در ایست بازرسی‌های صهیونیستی یا به دلیل عدم استفاده از مسیر‌های توافق شده متوقف شده‌اند.

براساس آنچه دفتر سازمان ملل گزارش کرده است، بیمارستان‌ها در شمال غزه ابزار و لوازم کافی برای مراقبت از افراد مجروح و بیمار را ندارند.

سازمان جهانی بهداشت تخمین می‌زند پس از آنکه اکثر جمعیت در پی حملات رژیم اشغالگر از شمال غزه به جنوب این باریکه کوچ اجباری کردند، همچنان حدود ۳۰۰ هزار الی ۴۰۰ هزار نفر در شمال غزه زندگی می‌کنند.

رئیس دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین گفت: هر روز که کمک‌ها نمی‌رسند، موجب از دست رفتن جان صد‌ها هزار نفر از ساکنان شمال غزه می‌شود. موقعیت وخیمی است که می‌توان آن را حس کرد. مردم گرسنه هستند و شدیدا به کمک بیشتر احتیاج دارند. اگر ما گزینه‌های خود را افزایش ندهیم، این تنش بیشتر خواهد شد.

ارتش رژیم صهیونیستی برای نود و نهمین روز به جنگ وحشیانه و بمباران‌های خشونت‌آمیز خود در نوار غزه که ده‌ها هزار شهید، مجروح، آواره و مفقود بر جای گذاشته است، ادامه می‌دهد. از آن سو، مقاومت فلسطین تجمع خودرو‌ها و سربازان اشغالگر را هدف قرار داده و همچنان مانع نفوذ اشغالگران به محور‌های مختلف نوار غزه می‌شود.

رسانه‌های فلسطینی درباره حملات در غزه گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز - شنبه - حملات هوایی و توپخانه‌ای را در مجاورت بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح در مرکز نوار غزه انجام داد.

جمعیت هلال احمر فلسطین نیز صحنه‌هایی از مداوای مجروحان ناشی از بمباران در داخل بیمارستان الامل این جمعیت در خان یونس را منتشر کرد.

«مارتین گریفیث» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه در جلسه شورای امنیت تاکید کرد که سازمان ملل هر گونه تلاشی را که هدف آن تغییر ترکیب جمعیتی در نوار غزه باشد رد می‌کند.

گریفیث در سخنرانی شامگاه جمعه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل به درخواست الجزایر در خصوص وضعیت آوارگان فلسطینی در غزه تاکید کرد اخراج اجباری و دسته جمعی فلسطینیان نقض آشکار قوانین بین‌المللی خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->