۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عاملان هتاکی به شهدای کرمان در فضای مجازی دستگیر شدند (۲۳ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۵۹۲۱
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
عاملان هتاکی به شهدای کرمان در فضای مجازی دستگیر شدند (۲۳ دی ۱۴۰۲)
رئیس پلیس فتای کرمان از شناسایی ۵۸ تارنمای مجرمانه و دستگیری عوامل هتاکی به شهدای حادثه تروریستی ۱۳ دی ماه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمدرضا رضایی امروز ۲۳ دی ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از حادثه تروریستی ۱۳ دی ماه که در مسیر گلزار شهدای کرمان منجر به شهادت تعداد زیادی از هم‌وطنانمان شد، عده‌ای از افراد معاند و مغرض از این موضوع سوءاستفاده کرده و با انتشار محتوا‌های توهین‌آمیز و همسو با دشمن در شبکه‌های اجتماعی باعث تشویش اذهان عمومی و ناراحتی شهروندان و خانواده‌های شهدا شدند.

وی افزود: از این رو به صورت ویژه برخورد با هتاکان و عوامل تشویش اذهان عمومی و انتشار محتوا‌های توهین‌آمیز در فضای مجازی در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت و در این راستا با پی‌جویی‌های تخصصی کارشناسان پلیس فتا ۵۸ تارنما که اخبار کذب و محتوا‌های توهین آمیز به ساحت مقدس شهدای حادثه تروریستی کرمان در آن‌ها بازنشر شده بود، مسدود و تعداد ۴۸ پرونده نیز در روند تحقیقات تکمیلی و سیر مراحل قانونی قرار دارند.

رئیس پلیس فتای استان کرمان با بیان اینکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی به دنبال برهم زدن نظم و امنیت و آرامش در فضای حقیقی و مجازی هستند، گفت: با تلاش پلیس فتا تعداد زیادی از این افراد دستگیر و ضمن اعتراف به جرم خود به همراه پرونده تحویل مراجع قضایی شدند و واکاوی‌های تخصصی در این حوزه ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->