سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسیر اسرائیلی: این جنون را متوقف کنید و ما را برگردانید + فیلم

  • کد خبر: ۲۰۶۴۶۰
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۰
اسیر اسرائیلی: این جنون را متوقف کنید و ما را برگردانید + فیلم
گردان‌های شهید عزالدین القسام ویدئویی را از یک اسیر زن صهیونیست در نوار غزه منتشر کرد که این اسیر در آن خواستار توقف تجاوزات جنون آمیز رژیم اشغالگر و بازگرداندن آنها است.

به گزارش شهرآرانیوز، «نوعا ارگمانی» اسیر زن صهیونیست در این ویدئو بیان می‌کند که چگونه دو اسیر همراه وی در حمله ارتش رژیم صهیونیستی کشته شده‌اند.

ارگمانی می‌گوید در روز هفتم اکتبر و زمانی که به همراه رزمندگان گردان‌های القسام در داخل یک خانه بوده‌اند توسط یک جنگنده اف ۱۶ تل آویو بمباران می‌شوند و او به همراه دو اسیر دیگر به نام‌های «یوسی شرعابی» ۵۳ ساله و «ایتایس فریسکی» زخمی شده و در زیر آوار محبوس می‌شوند.

وی در این ویدئو اضافه می‌کند: رزمندگان القسام جان من و فریسکی را نجات دادند اما شرعابی از این حمله جان سالم به در نبرد.

این اسیر صهیونیست همچنین ادامه می‌دهد: چند روز بعد من و ایتایس فریسکی به مکان دیگری منتقل شدیم و در مسیر این جابجایی فریسکی در حمله نیروهای اسرائیل زخمی شد و به دلیل شدت جراحت جانش را از دست داد و من هم از ناحیه سر و بدنم مجروح شدم. باید بگوییم که ایتایس فریسکی و یوسی شرعابی به دست ارتش خودمان کشته شدند.

نوعا ارگمانی در پایان خطاب به مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی می‌گوید: دست از این جنون بردارید و حملات را متوقف کنید؛ ما همچنان زنده ایم و تا دیر نشده است ما را بازگردانید.

وی همچنین از برخورد انسانی رزمندگان مقاومت و در راس آنها گردان های القسام با اسرای صهیونیست تشکر و قدردانی می‌کند و و می گوید آنها علی‌رغم نبود تجهیزات و امکانات تمامی توان خود را برای حفاظت از اسرا به کار می‌گیرند.

در ابتدای این ویدئو همچنین اظهاراتی از شرعابی و فریسکی ضبط شده است که مرتبط به قبل از کشته شدنشان در حمله صهیونیست‌ها به غزه است و آنها نیز از نتانیاهو می‌خواهند که آنها را به سرزمین های اشغالی بازگرداند اما نمی دانند که قرار است در حمله خود ارتش رژیم اسرائیل کشته شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->